Φόνοι στο καμπαναριό – Κωνσταντινίδου: «Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη Μονή»
Τηλεόραση

Φόνοι στο καμπαναριό – Κωνσταντινίδου: «Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη Μονή»

Φόνοι στο καμπαναριό – Κωνσταντινίδου: «Τίποτα δεν θα είναι ίδιο στη Μονή»

Η τηλεοπτική Αδελφή Αγαθονίκη μιλά για τη νέα κωμική σειρά του Alpha και όσα θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας

Στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, μίλησε η Μένη Κωνσταντινίδου, την οποία και απολαμβάνουμε μέσα από την κωμική σειρά του Alpha, Φόνοι στο καμπαναριό.

Η ηθοποιός υποδύεται την Αδελφή Αγαθονίκη, μια γυναίκα που θέλει να είναι σε όλα τέλεια αλλά και που βρίσκει το δολοφονημένο πτώμα και σοκάρεται.

«Εγώ βρήκα το πτώμα. Έκανα τα διακονήματά μου ως σπασικλάκι, άνοιξα το ντουλάπι να καθαρίσω και συνέβη αυτό. Όλα αλλάζουν πλέον στη Μονή μας, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Δεν υπάρχει τελειότητα πουθενά. Κάτι την ωθεί να είναι έτσι και θα το δούμε στη συνέχεια.

Είναι μια ευτυχής συγκυρία, είμαι χαρούμενη και ευγνώμων για τη συνεργασία. Με όλους είμαστε όμορφα αλλά τυχαίνει να είμαστε πιο κοντά με τις μοναχές γιατί έχουμε πολλά γυρίσματα.

Στο άμεσο μέλλον, στο επόμενο επεισόδιο βλέπουμε να μένει ακέφαλο το μοναστήρι. Η Ηγουμένη φεύγει από τη μονή και διαταράσσονται οι ισορροπίες. Σε κάθε επεισόδιο αποκαλύπτεται κάτι για την κάθε μοναχή!».

Αδερφή Αγαθονίκη – Η (τυπο)λάτρης

Οσιακή μορφή, χαμηλοβλεπούσα, ενάρετη, υπόδειγμα νήψης και υπακοής. Αν υπήρχε Όσκαρ καλύτερης καλόγριας θα το κέρδιζε παμψηφεί. Εσωστρεφής και μοναχική, προτιμά να περνά τις ώρες κλεισμένη στο κελί της κάνοντας μετάνοιες και προσευχές. Για κακή της τύχη, είναι αυτή που ανακαλύπτει το πτώμα. Αρχικά, κανείς δεν την υποπτεύεται… Τ’ ανομολόγητα πάθη της όμως, κάποια στιγμή, θα την προδώσουν.

Η Μένη Κωνσταντινίδου εξομολογήθηκε ότι δεν δυσκολεύτηκε να συνδεθεί με το κομμάτι της τελειομανίας που έχει η αδερφή Αγαθονίκη καθώς «έχω περάσει από αυτό το στάδιο της τελειομανίας το οποίο πλέον δεν το ασπάζομαι, θεωρώ ότι είναι αρκετά εξαντλητικό και μάταιο. Αυτό που προσπάθησα όμως να κάνω στον ρόλο μου ήταν να δω τον άνθρωπο κάτω από το ράσο με όλα τα ελαττώματα και συναισθήματα που έχει».

Διαβάστε επίσης

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Γνωρίστε τις μοναχές της νέας θεϊκής κωμωδίας του Alpha