Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι…»
Τηλεόραση

Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι…»

Φράνσις Αντετοκούνμπο: «Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι…»

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο μιλά στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Φράνσις Αντετοκούνμπο στην κάμερα της εκπομπής, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και τη σχέση του με τα αδέλφια του.

Ο αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο «ξέφυγε» από το μπάσκετ και ασχολείται με το τραγούδι και αποκάλυψε πώς του μπήκε το μικρόβιο της μουσικής.

«Τραγουδούσα και ο παππούς μου μού έλεγε ”Φράνσις έχεις πολύ ωραία φωνή. Νομίζω μπορείς να ασχοληθείς με την μουσική”.

Η μουσική σχετίζεται με την προώθηση της πολιτιστικής σου κληρονομιάς. Για παράδειγμα τα αδέρφια μου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, έτσι είναι περισσότερο Έλληνες.

Εγώ ερχόμενος εδώ προσπάθησα να ενώσω την καταγωγή των γονιών μου και τη δική μου κουλτούρα, ώστε να μάθουν και να καταλάβουν και τα αδέρφια μου.

Αυτό που με συγκίνησε περισσότερο στην ταινία είναι ο αγώνας πίσω από αυτό, πίσω από όλα. Επίσης, αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ είναι εγώ που έμεινα πίσω.

Οι παππούδες μου με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή».

«Μπορείς να δεις ότι κι εσύ, σαν άνθρωπος, όταν προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα, όταν θες να ζήσεις τη ζωή σου όπως θέλεις, υπάρχουν πολλές αντιξοότητες, συναντάς πολλά προβλήματα. Αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ, είναι εγώ που έμεινα πίσω, γιατί δεν υπάρχει η αγάπη των γονιών σου. Δεν υπάρχει το δέσιμο που δημιουργείς όταν μένεις με τους γονείς και τα αδέρφια σου.

Αυτό το στοιχείο της ιστορίας με συγκινεί περισσότερο γιατί εγώ έμεινα πίσω. Με τους παππούδες μου ήταν σαν να ζω με τους γονείς μου. Με μεγάλωσαν σαν δικό τους παιδί και με δίδαξαν να είμαι ταπεινός. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όσον αφορά στους γονείς μου, που ήταν στην Ελλάδα, τους τηλεφωνούσα συχνά κι έτσι επικοινωνούσαμε.

Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ελλάδα, η οικογένειά μου ήταν στην Αμερική, οπότε δε μπορούσα να τους συναντήσω. Είχα συναντήσει μόνο τον Θανάση. Πήγα στην Ισπανία να συναντήσω τον Θανάση και μετά επέστρεψα στη Νιγηρία. Τη δεύτερη φορά που ήρθα τους συνάντησα όλους».

Διαβάστε επίσης

Πέτρος Κουσουλός: «Μέσα στο Νοέμβριο θα πέσουν λογικά οι υπογραφές για τη νέα μου εκπομπή»