Γαβαλάς για Κουδουνάρη: «Πώς γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις 1;»
Τηλεόραση

Γαβαλάς για Κουδουνάρη: «Πώς γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις 1;»

Γαβαλάς για Κουδουνάρη: «Πώς γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις 1;»

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε το My style rocks και την πρόταση που του έγινε απο το Survivor...

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για την πρόταση που του έγινε από το Survivor και σχολίασε το My style rocks.

Αναφερόμενος στην πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του Survivor, είπε:

«Μου έγινε πρόταση απο το Survivor με πάνω από δέκα χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, δεν δέχτηκα. Να πάω από την άλλη μεριά, να πάρω αυτά τα λεφτά που μου προτείνουν για μια βδομάδα, νομίζω ότι μόνο και μόνο το jet lag δεν μου αξίζει. Για αυτό και αρνήθηκα!».

Για το My style rocks και την άποψη του για την παρουσίαση και τους κριτές, σχολίασε:

«Στο My style rocks φέτος δεν με είδατε γιατί πίστευαν ότι θα με πείσουν να κάνω ένα guest. Έτσι θεωρώ οτι λένε, και αν δεν λένε έτσι είναι πιο χαζοί απο οτι θεωρώ οτι ήδη είναι. Δεν καταλαβαίνουν ότι με τον Γαβαλά μπορεί να μιλάνε ώρες και να βγάζουν αποτελέσματα!.

Η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή λέει κάτι αρλούμπες, κάνει κάτι κινήσεις από τα νεύρα της, γιατί έχει δεκάωρα γυρίμαστα. Τελικά δυστυχώς και αυτό το λίγο που πήγαινε να κάνει σαν αικον, το έχει χάσει εντελώς!.

Η Κατερίνα Καραβάτου σε ένα πάνελ είναι φανταστική. Δεν της πάει αυτή η θέση στο My style rocks, θέλει μια ”φλούφλα” γυναίκα. Αυτά που της βάζουν να φορέσει, με κάνουν και γελάω πιο πολύ ακόμη. Γιατί ξέρω ότι δεν της αρμόζει και αυτή η έρμη τα βάζει για να είναι πιο μοντέρνα.

Ο Δημήτρης Σκουλός νομίζει ότι είναι στο δικαστήριο. Αν δεν ακούς τι λέει νομίζεις ότι καταδικάζει. Ενώ είναι ένας φοβερός φωτογράφος μου έχει αλλοιώσει όλα τα προηγούμενα χρόνια που τον γνωρίζω σαν τάδε.

Στον Στέλιο Κουδουνάρη είπα ”πώς γίνεται να κάθεσαι εκεί με άτομα που συνέχεια τους βάζεις ένα;”, άρα δεν υπάρχει υλικό. Είναι μόδα αυτά τα πράγματα; Όχι, και τα καταδικάζω με πολύ ωραίο τρόπο…».

Όπως είπε, η ιδανική επιτροπή για το Your Face Sounds Familiar θα ήταν ο ίδιος, η Τάμτα και ο Μαζωνάκης.

«Ο Νίκος Βέρτης μου έκανε την τιμή να μου παραχωρήσει έναν υπέροχο χώρο που φτιάχνει και να είμαι ο art director».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: