Γεωργιάδης – Σκορδά: Ξεκαθάρισαν την παρεξήγηση στις εκπομπές τους – «Την αγαπάω»
Τηλεόραση

Γεωργιάδης – Σκορδά: Ξεκαθάρισαν την παρεξήγηση στις εκπομπές τους – «Την αγαπάω»

Γεωργιάδης – Σκορδά: Ξεκαθάρισαν την παρεξήγηση στις εκπομπές τους – «Την αγαπάω»

Ο διευθυντής του ΟΚ! έκανε μια δήλωση που σχολιάστηκε... παντού!

Νέο πινγκ πονγκ σχολιασμών έφερε η χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Γεωργιάδη στην πρεμιέρα του Πρωινού Σουσού όπου συμμετέχει.

Ο διευθυντής του ΟΚ! μπαίνοντας στο πλατό δήλωσε «ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει» κάτι που εκλήφθηκε ως «μπηχτή» για την προηγούμενη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά.

Σήμερα (5/10) το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο με τον ίδιο να δίνει περισσότερες εξηγήσεις και να απαντά στις χθεσινές δηλώσεις Σκορδά.

«Τι το θελα που μου βγήκε τόσο αυθόρμητα γιατί ένιωθα τόσο ζεστά; Φυσικά και δεν έχω κανένα θέμα με τη Φαίη Σκορδά, την αγαπάω, θεωρώ ότι έχουμε δεθεί πέρσι, περνούσαμε πολλή ώρα στο καμαρίνι της.

Αυτό με τη φιλία είναι μεγάλη κουβέντα. Έχουμε μία καλή σχέση, έχουμε περάσει τις διαφωνίες μας, αλλά την εκτιμώ απεριόριστα, μόνο αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση.

Διογκώθηκε πάρα πολύ. Δεν θα ήθελα ποτέ να στεναχωρήσω κανέναν. Δεν το είχα σκεφτεί από πριν να το πω. Ήταν πώς αισθάνθηκα εδώ.

Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω το θέμα των προηγούμενων συνεργασιών, έχει να κάνει με δουλειά, έχει να κάνει με μένα. Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τη Φαίη Σκορδά» ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Λίγες ώρες αργότερα, η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκε πάνω σε όσα νέα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης και δεν έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά, παρά την προσπάθεια των συνεργατών της.

«Εγώ κατάλαβα αυτό που είπε. Απλώς ο τρόπος που το είπε φάνηκε σαν να είναι μπηχτή για το παρελθόν.

Δεν θέλω να αναφερθώ στη σχέση μας, είναι αυτή που είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τον γνωρίζω από τον ΑΝΤ1.

Σας παρακαλώ δηλαδή! Μόνο εγώ το καταλαβαίνω;» είπε με επιμονή.