Γη της ελιάς – Μουμούρης: Έδωσε στο spoiler – «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»
Τηλεόραση

Γη της ελιάς – Μουμούρης: Έδωσε στο spoiler – «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

Γη της ελιάς – Μουμούρης: Έδωσε στο spoiler – «Θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα»

Όσα είπε για τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου και τις τρεις κόρες τους.

Στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» βρέθηκε ο Μάξιμος Μουμούρης και αναφέρθηκε μέσα σε όλα στις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «Η γη της ελιάς» αλλά στην οικογένειά του.

Σχετικά με τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται ο ήρωας που υποδύεται λόγω του παρελθόντος του σχολίασε:

«Νομίζω ότι ήταν μία φυσική συνέχεια όταν ο “Κωνσταντίνος” έχει έναν τέτοιο πρότερο βίο. Κάποια στιγμή το παρελθόν “ζητάει τα ρέστα”. Είναι φυσιολογικό να τον ενοχλήσουν οι προηγούμενες αμαρτίες του, αλλά φαντάζομαι εντέχνως και με ορθό τρόπο κάτι θα συμβεί. Θα μάθει ο “Κωνσταντίνος” ποιος στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Υπάρχει επίσης κι ένας κομβικός ήρωας που θα δώσει οριστική και αμετάκλητη λύση στο πρόβλημα μου που είναι όμως και δικό του πρόβλημα».

Ερωτηθείς πώς νιώθει ο ίδιος όταν βλέπει τον εαυτό του στην τηλεόραση απάντησε ότι παρατηρεί αν ήταν σωστός σε τεχνικό επίπεδο και την ίδια ώρα βλέπει όσα μπορεί να του έχουν ξεφύγει με σκοπό την επόμενη φορά να τα διορθώσει.

Στην συνέχεια ο Μάξιμος Μουμούρης μίλησε για τη σύζυγό του Νάντια Γιαννακοπούλου και τις τρεις κόρες τους.

«Η ζωή με τέσσερις γυναίκες μέσα στο σπίτι είναι χωρίς καμία στιγμή βαρεμάρας. Είναι μία καθημερινότητα απαιτητική, αλλά είναι όμορφη και ζωογόνα». Δεδομένου ότι οι δύο από τις τρεις κόρες του είναι στην εφηβεία παραδέχθηκε «σχεδόν κάθε μέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και μία κατάσταση που πρέπει να βρεθεί η λύση του».

Αναφορικά με την σύζυγό του που είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, κι αν μεταφέρει στο σπίτι τους τα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας είπε: «Φυσικά και συζητάμε. Θέλω κι εγώ να μαθαίνω πράγματα ως πολίτης».

Διαβάστε επίσης

Μάξιμος Μουμούρης: «Τα δύο πρώτα παιδιά ήταν “γροθιές”, ισχυρά σοκ για τη σχέση μας»