Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία μου κρατάει κακία που δεν έπαιξε στην ταινία αλλά δεν υπήρχε ρόλος»
Τηλεόραση

Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία μου κρατάει κακία που δεν έπαιξε στην ταινία αλλά δεν υπήρχε ρόλος»

Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία μου κρατάει κακία που δεν έπαιξε στην ταινία αλλά δεν υπήρχε ρόλος»

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για τη νέα του ταινία

Ο Γιάννης Αϊβάζης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για τη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, την κόρη του Ισμήνη και τα δικά του παιδικά και εφηβικά χρόνια.

Αναφερόμενος στη σύζυγό του Μαρία Κορινθίου, ανέφερε:

«Πια είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί με την  Μαρία. Ξέρω πότε να μην μιλήσω για να την βγάλω ”καθαρή”. Έχουμε κοινούς στόχους και συμπίπτουμε στις απόψεις μας. Μου κρατάει κακία που δεν έπαιξε στην ταινία αλλά δεν υπήρχε ρόλος. Γράφω καινούρια ταινία τώρα, όπου μπορεί να παίξει. Η επόμενη είμαι μία ταινία που την έχω γράψει από το 2008. Μόλις τελειώσει η προβολή του Abyss in μετά τον Μάρτιο στο εξωτερικό, θα γίνουν προβολές και στην Ελλάδα αλλά θα μπει σε πλατφόρμα σίγουρα».

«Έχει γίνει πρόταση να παιχτεί το Τζόρνταν σε ένα κεντρικό θέατρο του Λονδίνου. Ήταν γίνει πριν μερικούς μήνες αλλά η Μαρία είχε να κάνει μια επέμβαση. Το έργο θα παιχτεί στα Ελληνικά αλλά θα υπάρχουν αγγλικοί υπέρτιτλοι» είπε για τη θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε με πρωταγωνίστρια τη σύζυγό του.

Για την κόρη του Ισμήνη, η οποία διανύει και την περίοδο της εφηβείας, ανέφερε:

«Η κόρη μου είναι στην εφηβεία. Είναι δύσκολο, πρωτόγνωρο, ωραίο. Μεγαλώνουμε και οι τρεις μαζί σαν φίλοι, είμαστε φίλοι. Όταν ακούς το παιδί σου και σου λέει ”ρε παιδιά”, είναι όμορφο. Η Ισμήνη είναι πολύ κοντά μου και μου συζητάει πράγματα. Δεν της αρέσει να συζητάω για εκείνη δημόσια. Τώρα την ενδιαφέρουν τα του σχολείου αλλά όχι τόσο η υποκριτική».

Επίσης μίλησε ανοιχτά για την δική του εφηβεία και εξέλιξη, τι είπε:

«Εγώ σαν έφηβος ήθελα να γίνω πιο αυτόνομος γιατί οι καταστάσεις τα έφεραν έτσι. Οι γονείς μου χωρίσανε και προσπαθούσα να διαχειριστώ ένα άλλο κομμάτι, το πώς θα φτιάξω τη ζωή μου χωρίς να κάνω κάποια λάθη. Έχω πάρει πολύ αγάπη από τους γονείς μου αλλά μέχρι να καταφέρω να κάνω αυτό που αγαπάω, κουράστηκα. Νομίζω είχα χάσει κάποιο κομμάτι της εφηβείας μου. Ήμουν πολύ περιορισμένος οικονομικά, όχι επειδή οι γονείς μου δεν ήταν μαζί μου, αλλά επειδή δεν ήθελα να τους επιβαρύνω».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης: Με τι πιάτο θα κατακτούσε μια γυναίκα, αν ήταν 20 χρονών;