Γιάννης Μπέζος: «Πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες»
Τηλεόραση

Γιάννης Μπέζος: «Πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες»

Γιάννης Μπέζος: «Πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες»

Όσα είπε στην εκπομπή, Στούντιο 4

Στην κάμερα της εκπομπής, Στούντιο 4, μίλησε ο Γιάννης Μπέζος και αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία του με τον Πυγμαλίων Δαδακαρίδη στο θέατρο όσο και στα κοινά χαρακτηριστικά που έχει με τον ήρωά του.

Οι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές», με τα εισιτήρια να εξαντλούνται καθημερινά!

«Οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο αγαπούν. Άλλοτε δυνατά, άλλοτε υστερόβουλα, ανυστερόβουλα. Υπάρχει όμως ένα μυστικό. Η αγάπη που έλεγε ο Τσαρούχης είναι να αγαπάς όπως αγαπάς την μοναξιά σου. Κι αυτό δεν είναι τόσο απλό!

Δεν μου αρέσει ο όρος sold out, προτιμώ να λέμε “ξεπουλήσαμε”. Δεν μου αρέσει η χρήση των ξένων λέξεων ενώ έχουμε πολλές ελληνικές, προτιμώ να λέμε είμαστε γεμάτοι και τελείωσε.

Είναι μια ακραία περίπτωση ανθρώπου που θέλει να είναι μονήρης. Ζει στα Φιορδ και δεν έχει επαφή με κανέναν. Έχω ελάχιστα στοιχεία από αυτόν και κάνω αυστηρές επιλογές με ποιους συνομιλώ. Αυτό είναι αλήθεια. Δεν θέλω να σκοτώνω τον χρόνο μου και να χαλάω τη διάθεσή μου και να συνομιλώ με ανθρώπους που μου είναι αδιάφοροι. Και από νέος έτσι ήμουν. Επίσης από νέος είχα μια διάθεση πατερναλιστική, είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας, δεν το έκανα επίτηδες. Δεν φοβάμαι ποτέ στη δουλειά! Θέλοντας και μη γινόμαστε παραδείγματα.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει αποτυχία. Είναι μέσα στο παιχνίδι, είναι ένα σκαλοπάτι για να πας παρακάτω, σε χτίζει μέσα σου πιο πολύ με την επιτυχία. Κάνουμε πράγματα που είναι δεδομένα και γίνεσαι επαγγελματίας παραπάνω από όσο πρέπει. Είναι ένας τρόπος να δεις τη ζωή διαφορετικά και δεν εξηγείται. Κι αυτή είναι η γοητεία της δουλειάς μας, δεν εξηγείται

Κάνουν πιο πολύ θόρυβο τα αρνητικά. Υπάρχουν άνθρωποι που φτιάχνουν που συνομιλούν, φτιάχνουν τις σχέσεις τους, κοινωνικές και ερωτικές. Ακουμπούν οι άνθρωποι αλλά δεν τους ακούμε, είναι αθόρυβοι. Και επειδή πολύ θόρυβο κάνουν τα συμπράγκαλα και οι τενεκέδες, ακούμε μόνο αυτά».

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Μπέζος: «Η ελληνική τηλεόραση είναι μια σαχλαμάρα από το πρωί μέχρι το βράδυ»