Γιάννης Μπέζος – Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε ταινία για τον Ολυμπιακό;
Τηλεόραση

Γιάννης Μπέζος – Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε ταινία για τον Ολυμπιακό;

Γιάννης Μπέζος – Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε ταινία για τον Ολυμπιακό;

Όλες οι πληροφορίες

Τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του ετοιμάζεται να γιορτάσει ο Ολυμπιακός το 2025 αλλά οι ετοιμασίες για τη μεγάλη φιέστα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εορταστικών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν βρίσκεται και μία ταινία, καθώς  ιστορία της ομάδας μεταφέρεται στον κινηματογράφο αλλά και τη μικρή οθόνη.

Η παραγωγή της ταινίας θα έχει διεθνή στόχευση και ίσως μια θέση σε μεγάλη συνδρομητική πλατφόρμα του εξωτερικού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν από λίγο καιρό στο πλαίσιο της παρουσίασης των Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και πως έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις. Συγκεκριμένα είχε πει: «Τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού. Ναι έχουμε ξεκινήσει. Οι συνεργάτες μας θα ετοιμάσουν εκδηλώσεις αλλά και ντοκιμαντέρ. Έχουν γράψει ιστορία από τις εκδηλώσεις που έχουν κάνει. Να περιμένετε να δείτε μεγάλα πράγματα για τη χρυσή ιστορία αυτού του συλλόγου».

Σύμφωνα με το Reader.gr, o γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα αλλά και αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, συμφώνησε ήδη για τη συμμετοχή του στο πρωταγωνιστικό καστ.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι στην ταινία θα λάβουν μέρος ακόμα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αλλά και ο Θάνος Τοκάκης όπως και η Λένα Παπαληγούρα.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός: Εντυπωσιακή φιέστα για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος