Γιάννης Λύρας: «Αν δεν μυρίσω αίμα, δεν μπορώ να ξυπνήσω»
Τηλεόραση

Γιάννης Λύρας: «Αν δεν μυρίσω αίμα, δεν μπορώ να ξυπνήσω»

Γιάννης Λύρας: «Αν δεν μυρίσω αίμα, δεν μπορώ να ξυπνήσω»

Ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας, μιλά στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή, Καλύτερα αργά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα αργά, βρέθηκε ο πλαστικός χειρουργός, Γιάννης Λύρας και μίλησε για τις χειρουργικές επεμβάσεις.

Αναφέρθηκε σε περιστατικά που έχουν συμβεί αλλά και την εγχείρηση που θέλει να κάνει ο ίδιος μελλοντικά.

«Καταρχάς ότι όλοι έχουν δίκιο σε αυτό που ζητάνε και εξαρτάται από σένα να τους κατευθύνεις προς το όφελός τους. Πως θα κατευθύνεις το δικό τους δίκαιο που θα ταιριάξει με μια πράξη που θα ταιριάξει με το όφελός τους. Δεν κατηγορώ κανέναν, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν που να θεωρώ κάτι υπερβολικό.

Για παράδειγμα, ήρθε ένας νεαρούλης και ήθελε την εγχείρηση του Τζόρτζ Κλούνει. Ήταν τέλειος παντού, 20 χρονών, Θεός, ο Σάκης Ρουβάς επί 20. Τον κοιτάω από μπρος και από πίσω, τέλειος. Λέω κάτι θα υπάρχει ανάμεσα στα πόδια του που δεν θα του αρέσει. Τον κοιτάω, τέλειος! Και μου λέει “δεν φαίνεται;”. Λέω “τι;”. Μου λέει “ρυτίδες”. Για αυτόν δεν ήταν υπερβολικό, το είχε ζητήσει η κοπέλα του».

«Αργά ή γρήγορα πρέπει να σηκώσω το πρόσωπο. Τα επόμενα χρόνια θα πάω στην Βραζιλία να κάνω την επέμβαση που έχουν κάνει πολλοί άντρες. Κανονικό λίφτινγκ. Πώς θα μαζέψεις τον λαιμό που πέφτει; Όταν θα πέσει θα το κάνω να μην είναι παραμελημένος».

«Το 2000 μπαίναμε στο ευρώ, παίρναμε το Euro και θεωρούσαν όλοι ότι είναι πάμπλουτοι. Αγόραζαν ρολόγια, καγιέν και στήθια. Άλλοι αν δεν μυρίσουν καφέ δεν μπορούν να ξυπνήσουν. Εγώ αν δεν μυρίσω δεν μπορώ να ξυπνήσω. Το αίμα είναι υγεία!».

Διαβάστε επίσης

Σίσσυ Χρηστίδου για Ισραήλ: «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ταινία. Πού θα πάνε αυτά τα παιδιά;»