Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν έχω σκεφτεί την παρουσίαση. Ίσως αν το έβλεπα σαν ρόλο να με ξεμπλόκαρε κάπως!»
Τηλεόραση

Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν έχω σκεφτεί την παρουσίαση. Ίσως αν το έβλεπα σαν ρόλο να με ξεμπλόκαρε κάπως!»

Γιάννης Ποιμενίδης: «Δεν έχω σκεφτεί την παρουσίαση. Ίσως αν το έβλεπα σαν ρόλο να με ξεμπλόκαρε κάπως!»

Όσα είπε στο ERT Backstage για τη σειρά, Η παραλία που πρωταγωνιστεί

Στην εκπομπή ERT Backstage βρέθηκε ο Γιάννης Ποιμενίδης και μίλησε τόσο για τη σειρά, Η παραλία, όσο και για την επαγγελματική του πορεία.

«Έχω κάποια κοινά με τον Μάρτιν, έχει μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του κοινοβίου. Είμαι δυναμικός χαρακτήρας και θέλω να φέρω την αύρα μου σε έναν χώρο αλλά όχι όσο ο χαρακτήρας που υποδύομαι. Οι συνθήκες στο κοινόβιο της εποχής ήταν πολύ συγκεκριμένες. Κάπως σε διακοπές έχω πλησιάσει αυτό το στυλ αλλά καμία σχέση δεν έχει με το ορίτζιναλ κίνημα των χίπηδων. Δεν έχω κάποια εξάρτηση με τα υλικά αγαθά.

Πριν από κάποια χρόνια απέκτησα smartphone, είχα με τα κουμπάκια. Έχω προφίλ στο Instagram, δεν έχω στις άλλες εφαρμογές. Δεν ασχολούμαι πολύ φανατικά αλλά έχω μπει στο τρυπάκι να μπαίνω περισσότερο από ότι παλαιότερα. Στον ελεύθερό μου χρόνο κάνω βόλτες με τον σκύλο μου, διαβάζω, ακούω μουσική.

Όταν καλείσαι να κάνεις τον ρόλο ενός αντιπαθητικού είναι ευτυχές να σου λένε ότι σε σιχαίνονται, ότι σε μισούν!

Μου άρεσαν οι ταινίες και οι σειρές, με γοήτευε αυτή η διαδικασία και κάπου στο Λύκειο αποφάσισα ότι αυτό με γεμίζει περισσότερο. Και οι δύο γονείς μου ήταν στο καλλιτεχνικό επάγγελμα οπότε δεν είχα ποτέ το φρένο στο τι δουλειά θα διαλέξω ή να έχω αποκατάσταση επαγγελματικά. Στη σχολή του Εθνικού μπήκα σε μικρή ηλικία και τα μυαλά μου δεν ήταν κατασταλαγμένα. Στη σχολή ήταν ένα πλαίσιο δεσμευτικό και είχα αντίδραση σε αυτό. Στη δουλειά μας κάπως δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο το πτυχίο αλλά έχω δει στο εξωτερικό να διαπρέπουν που δεν έχουν περάσει ούτε απέξω.

Δεν έχω σκεφτεί για την παρουσίαση. Ίσως αν το έβλεπα σαν ρόλο να με ξεμπλόκαρε κάπως!

Η υπερέκθεση είναι μια πλευρά του επαγγέλματος που δεν νιώθω άνετα αλλά δεν δίνω σημασία στο απέξω. Φροντίζω να κάνω σωστά τη δουλειά μου και η έκθεση είναι στο πρόγραμμα. Δεν με τρομάζει, δεν με φοβίζει απλά δεν ασχολούμαι με αυτό! Βάζω το όριο αλλά δεν θα δώσω τόση σημασία σε αυτό που συμβαίνει. Με έχει φέρει δημοσιογράφος σε δύσκολη θέση αλλά κάπως την σκαπουλάρω».

Διαβάστε επίσης

Η Παραλία: Δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά – Ποιος ηθοποιός από το Milky Way μπαίνει στο καστ;