Γιάννης Πουλόπουλος: «Αναπολώ τις στιγμές που τα πρωινάδικα ήταν παιχνίδια, κέφι…»
Τηλεόραση

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αναπολώ τις στιγμές που τα πρωινάδικα ήταν παιχνίδια, κέφι…»

Γιάννης Πουλόπουλος: «Αναπολώ τις στιγμές που τα πρωινάδικα ήταν παιχνίδια, κέφι…»

Όσα είπε μαγειρεύοντας με τον σεφ Ανδρέα Λαγό στην ΠΟΠ Μαγειρική

Στην ΠΟΠ Μαγειρική της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου και μοιράστηκε στιγμές από τη ζωή και την καριέρα του με τον σεφ Ανδρέα Λαγό.

«Η συνέντευξη που θυμάμαι είναι η συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου που μιλούσε για πρώτη και τελευταία φορά για την προσωπική του ζωή και το εξώφυλλο που κάναμε με την Καλομοίρα όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα. Βρήκα το εστιατόριο των γονιών της στην Αμερική και βρήκα τη μαμά της και πρέπει να την πήρα 10 φορές για να μου δώσει το τηλέφωνο της Καλομοίρας.

Πραγματικά χρωστάω την καριέρα μου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου» ανέφερε.

Μιλώντας για τη Super Κατερίνα όπου και φέτος είναι μέλος της ομάδας είπε: «Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα πολύ βασικό προτέρημα, είναι πάρα πολύ δοτική με τους συνεργάτες της οπότε σου δημιουργεί μια ασφάλεια που στην τηλεόραση δεν την έχουμε. Θα σε υποστηρίξει εκεί που πρέπει, δεν θα σου σκάψει τον λάκκο.

Η δικιά μου αγαπημένη εκπομπή είναι το ΦΜ Live. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Αυτή η επταετία είναι πραγματικά από τις πιο ωραίες στιγμές. Ήταν αλλιώς η τηλεόραση. Μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την αστεία πλευρά της τηλεόρασης. Τώρα πια δεν υπάρχουν καν κωμωδίες στην μυθοπλασία.

Ειδικά πέρσι με την περίπτωση των Τεμπών δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Στην οικογένειά μου είχαμε έναν αιφνίδιο θάνατο, ήταν το τροχαίο που είχε ο αδελφός μου το 2005 και ακούγοντας τους γονείς αυτών των παιδιών έκανα αμέσως προβολή και θυμόμουν τους γονείς μου. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Αναπολώ τις στιγμές που τα πρωινάδικα ήταν παιχνίδια, κέφι, αυτό δεν υπάρχει πια. Καμιά φορά έχει τύχει να συναντήσω την Ελένη Μενεγάκη στο πλοίο και να κουβεντιάσουμε και αναρωτιόταν αν υπήρχε παλιά αυτή η επικαιρότητα» ανέφερε μαγειρεύοντας πιτάκια γεμιστά με τον σεφ.

«Πέρσι έτυχε να με πάρουν τηλέφωνο από την Βarking Well  και μου είπαν να συμμετέχω στο Just the 2 of us. Το σκέφτηκα, είπα “θα ξεφτιλίσω το όνομα” και μάλιστα μου είπαν ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον για πρώτο τραγούδι να πω του Γιάννη Πουλόπουλου. Με έκοψε κρύος ιδρώτας. Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ. Το σκέφτηκα και λέω όχι άστο. Δεν έχω συναντήσει ποτέ τον Γιάννη Πουλόπουλο δημοσιογραφικά» αποκάλυψε αναφερόμενος στη συνωνυμία του με τον μεγάλο τραγουδιστή.