Γιάννης Τσορτέκης: «Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει στο Maestro, θα γίνει»
Τηλεόραση

Γιάννης Τσορτέκης: «Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει στο Maestro, θα γίνει»

Γιάννης Τσορτέκης: «Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει στο Maestro, θα γίνει»

«Στις πρώτες δουλειές, όχι μόνο δεν ζητούσα λεφτά, δεν μου έδιναν και δεν έπαιρνα», δήλωσε.

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για την απότομη αναγνωρισιμότητα, το Maestro και εξήγησε τον λόγο που ποτέ εκείνος δεν σήκωσε το τηλέφωνό του για να διεκδικήσει έναν ρόλο.

«Δεν υπάρχει κανέναν Αχ για την αναγνώριση που ήρθε από την τηλεόραση. Μόνο ικανοποίηση, από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα. Καμία πόρτα δεν άνοιξε σε καμία δεύτερη στιγμή, όλα τα πράγματα συμβαίνουν από μόνα τους, όπως πρέπει να συμβούν. Στις πρώτες δουλειές, όχι μόνο δεν ζητούσα λεφτά, δεν μου έδιναν και δεν έπαιρνα», δήλωσε αρχικά.

«Επειδή το αποτέλεσμα δεν μπορεί να εκτιμηθεί ως κάτι, αυτό που κάνουμε πάνω στη σκηνή δεν έχει οικονομικό ισοζύγιο για να μπορέσει να ισορροπήσει, δεν εκτιμάται ως κάτι. Με τράβαγε από μόνο του να το κάνω και το ακολουθούσα. Οπότε έλυνα από αλλούς τα της επιβίωσης για να μπορώ να ασχολούμαι με αυτό, σαν να τα έχω όλα λυμένα», εξήγησε.

«Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει…»

Ο Γιάννης Τσορτέκης δεν έχει σηκώσει ποτέ το τηλέφωνό του για να ζητήσει δουλειά.

«Δεν το έκανα ποτέ. Αισθανόμουν πολύ άσχημα να πάω να διεκδικήσω έναν ρόλο, τη στιγμή που αν κάποιος μου πρότεινε έναν ρόλο, όποιος κι αν ήταν αυτός, εγώ θα τον αποδεχόμουν, όπως και το έκανα. Το να πάω και να ζητήσω έναν ρόλο, αν μου τον έδιναν, είχα τρομερή αγωνία αν θα ανταποκρινόμουν. Οπότε δεν πήγαινα», ξεκαθάρισε.

Για το ότι το Maestro προβάλλεται στο Netflix: «Μια τέτοια διάκριση είναι πολύ σημαντική, πρώτα από όλα για τον ίδιο τον Χριστόφορο, για όλους εμάς και ως χώρα. Η επιβράβευση που επιστρέφεται πίσω από αυτό, σε ισορροπεί και σε ησυχάζει».

«Αφού είπε ο Χριστόφορος ότι ο Χαράλαμπος επιστρέφει στο Maestro, θα γίνει», είπε, χωρίς να δώσει μεγαλύτερο spoiler.

«Έμεινα κάτω από το νερό στην τελευταία σκηνή, πάνω από 40 λεπτά, χωρίς μάσκα. Το έκανα πρώτη φορά. Ήμουν δεμένος κάτω στο νερό, με τα μάτια ανοιχτά, αλλά ένιωθα παντελώς ασφαλής», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Γιάννης Τσορτέκης: «Πριν από ένα χρόνο κυκλοφορούσα στον δρόμο και περνούσα απαρατήρητος»