Γιάννης Βασιλείου κατά Έλντας Πανοπούλου: «Ντροπή της! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»
Τηλεόραση

Γιάννης Βασιλείου κατά Έλντας Πανοπούλου: «Ντροπή της! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Γιάννης Βασιλείου κατά Έλντας Πανοπούλου: «Ντροπή της! Σκέφτομαι να κινηθώ νομικά»

Μετά τις δηλώσεις του Γιάννη Βασιλείου για το σχήμα Αλκαίου-Πανοπούλου ξέσπασε ένα χρονικό από καυστικά σχόλια...

Ο Γιάννης Βασιλείου μετά τη συνέντευξη της Έλντας Πανοπούλου έδωσε μια πολύ αιχμηρή απάντηση για τα σχόλια που έκανε για τον πατρικό δεσμό που έχει με τον Γιώργο Αλκαίο. Την απάντηση στις δηλώσεις έδωσε για πρώτη φορά στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On time.

«Φτάνω στο σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Ρωτήθηκα για το αν θα ήθελα να συμμετέχω στο νέο σχήμα του γιου μου, Γιώργου Αλκαίου με την Έλντα Πανοπούλου. Απάντησα ότι κατά την άποψη μου το συγκεκριμένο σχήμα απευθύνεται σε άλλο κοινό (μουσικοθεατρικό) από αυτό που χρόνια τώρα υποστηρίζω. Εγώ απευθύνθηκα σε μια υποθετική ερώτηση, εάν θα πήγαινα στο σχήμα, εάν μου γινόταν κάποια πρόταση. Και είναι καθαρά η άποψη μου, σήμερα με μεγάλη μου έκπληξη είδα την Έλντα Πανοπούλου να σχολιάζει σε τηλεοπτική εκπομπή τη δήθεν δήλωση μου. Λέγοντας πως δεν ξέρουμε αν είμαι ο πατέρας του Γιώργου Αλκαίου και να ρωτάει ποιος είμαι, δεν με γνωρίζει η Έλντα; Ντροπή της!

Πραγματικά και με το χέρι στην καρδιά χρόνια τώρα γνωρίζω καλά το επικοινωνιακό κομμάτι των ΜΜΕ, δεν με εξέπληξε καθόλου η παραποίηση των λεγομένων μου. Η φράση όμως της Έλντας για το αν είμαι πατέρας του Γιώργου, εγώ που τον μεγάλωσα με τη μάνα μου με δυσκολίες και του προσέφερα ότι περνούσε από το χέρι μου για να είμαι σωστός γονιός όταν με εγκατέλειψε η μάνα του. Με ιδιωτικά σχολεία κλπ. Με φτάνει σε σημείο να σκέφτομαι να κινηθώ νομικά. Λυπάμαι πάρα πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: