Γιάννης Βογιατζής για Χρονοπούλου: «Το θέμα ήταν να φύγω εγώ αλλά μου την έσκασε»
Τηλεόραση

Γιάννης Βογιατζής για Χρονοπούλου: «Το θέμα ήταν να φύγω εγώ αλλά μου την έσκασε»

Γιάννης Βογιατζής για Χρονοπούλου: «Το θέμα ήταν να φύγω εγώ αλλά μου την έσκασε»

Όσα είπε στην εκπομπή Επί τόπου για τη φίλη του, Μαίρη Χρονοπούλου

Στην εκπομπή του Νάσου Γουμενίδη, Επί τόπου, μίλησε ο Γιάννης Βογιατζής για την φίλη του, Μαίρη Χρονοπούλου, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 90 ετών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια τη Μαιρούλα του, όπως την αποκαλεί, τονίζοντας πόσο δοτικός άνθρωπος ήταν με όλους.

«Ήταν φίλη δική μου και όλου του ελληνικού λαού. Όλοι την αγαπούσαν και ήταν εκπληκτικός άνθρωπος. Ό,τι πρόβλημα είχαμε, τρέχαμε στη Μαίρη.

Για αυτό τον λόγο την αποκαλούσαμε “η Μαιρούλα μας”, ο δικός μας άνθρωπος.

Θυμάμαι από τη Μαίρη ότι ήταν πάντα σωστή στην ερμηνεία της, ήξερε τα λόγια της. Άμα νιώθεις κάτι το εκφράζεις. Παπαγαλία δεν υπήρχε στην Φίνος Φιλμ.

Εκεί τη γνώρισα και την αγάπησα πολύ.

Ήταν πολιτισμένος άνθρωπος, με τεράστιος γνώσεις με απέραντη καρδιά και ανοιχτή η αγκαλιά της για όλο τον κόσμο.

Μου είχε κάνει εντύπωση ο χαρακτήρας της, η ζωντάνια της και η δοτικότητά της σε όλους τους ανθρώπους. Με την ψυχή της, το ένιωθε και για αυτό γινόσουν πιο φίλος της.

Δεν ξέρω αν ήταν συνειδητή επιλογή να ήταν μόνη της. Ο κάθε άνθρωπος βλέπει τη ζωή αλλιώς από τον κάθε άνθρωπο.

Εγώ το γνωρίζω καλά, όμως, και η Μαίρη ήθελε να είχε ανθρώπους δίπλα της και να τους λύσει τα προβλήματα, να προσφέρει. Έδινε την ψυχή της!

Τελευταία δεν την είχα δει και για αυτό ήταν λίγο απομονωμένη. Ίσως δεν ήθελε να τη δούμε κάπως αλλιώς. Το θέμα ήταν να φύγω εγώ αλλά μου την έσκασε.

Αλλά η Μαίρη τα έκανε αυτά!».

«Μην με μπλέκεται με τα ερωτικά, δεν έχω ιδέα. Πώς να ξέρω τέτοια πράγματα; Και να ήξερα, αν μου είχε εξομολογηθεί κάτι δεν θα το έλεγα.

Η Μαίρη θα λείψει από όλους τους Έλληνες. Γιατί μέσω του κινηματογράφου και του διαδικτύου τη βλέπουν όλοι. Θα μου λείψει εμένα και σε όλους».

Διαβάστε επίσης

Μαίρη Χρονοπούλου: «Ήταν μια αρχόντισσα»