Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο διαζυγίου της κόρης μου “έφαγα” κυνηγητό. Με πίεσε αυτό, είναι κακοποιητικό»
Τηλεόραση

Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο διαζυγίου της κόρης μου “έφαγα” κυνηγητό. Με πίεσε αυτό, είναι κακοποιητικό»

Γιάννης Ζουγανέλης: «Την περίοδο διαζυγίου της κόρης μου “έφαγα” κυνηγητό. Με πίεσε αυτό, είναι κακοποιητικό»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης σχολίασε το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα για το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη, για τηλεοπτικές προτάσεις και γεγονότα του παρελθόντος.

Αναφερόμενος στο «Ζάρι» και την Μαρίνα Σάττι, είπε:

«Έχω ακούσει το τραγούδι της Eurovision, για να είμαι ειλικρινής την αγαπώ πολύ την Μαρίνα Σάττι. Τη θεωρώ ότι καλύτερο και ανθηρό, έχουμε συνεργαστεί με ανιδιοτελή σχέση. Καταρχήν εύχομαι στο τραγούδι να πάει καλά γιατί όπου εμφανίζεται η Ελλάδα μας αξίζει. Δεν πολύ συμφωνώ με την αισθητική του γιατί είναι μια κατασκευή. Πιστεύω στα αμιγώς τραγούδια, δεν πιστεύω ότι πρέπει να τα κάνω όλα για να τους ”πιάσω” όλους. Εύχομαι να πάει καλά».

Για την κόρη του Ελεωνόρα Ζουγανέλη και διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις, ανέφερε:

«Την περίοδο διαζυγίου της κόρης μου ”έφαγα” κυνηγητό. Με πίεσε αυτό, είναι κακοποιητικό, γιατί πας να ερμηνεύσεις κάτι στο θέατρο ή στη μουσική σκηνή και έρχεται κάποιος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν. Βέβαια εγώ χαρακτηρίζομαι και από μια ευγένεια αλλά δεν έχω δικαίωμα να απαντάω για την κόρη μου, με πίεσε και αισθάνθηκα παρά πολύ άσχημα».

«Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάνω από είκοσι χρόνια, έχουμε βρεθεί και σε τηλεοπτικά πλατό ως συνεντευξιαζόμενος εγώ. Είναι ένα καθαρό παιδί με ιδεολογικά χαρακτηριστικά, ένα παιδί που έχει αυτονομηθεί, έχουμε και συγγένεια, τις Κυκλάδες. Εγώ χαίρομαι παρά πολύ να είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και τη βλέπω ευτυχισμένη».

Επίσης μίλησε για τηλεοπτικές προτάσεις και γεγονότα του παρελθόντος, τι είπε:

«Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στην τηλεόραση που μου αρέσουν πολύ. Μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, η μια ήταν πολύ καλή αλλά δεν μπορούσα να πάω στην Κύπρο. Σε άλλες προτάσεις οι οποίες με τις προσωπικότητες που μου είπαν να έρθω σε επαφή δεν ταίριαζα αισθητικά, δεν μέμφομαι κανέναν. Δεν μου δόθηκε ο χρόνος, ήθελα να κάνω μια σατιρική εκπομπή έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ αλλά ήθελα να την κάνω μόνος μου. Υπήρχε κανάλι που ήθελε να κάνω σατιρικό πρόγραμμα αλλά είχε μια παρεμβατικότητα».

«Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και είδα στην Μύκονο τον John Lennon, τα έχασα πήγα σε ένα περίπτερο και πήρα μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης. Πήγα και του είπα, ”κύριε σας παρακαλώ μια φωτογραφία”. Έρχεται με αγκαλιάζει και με ρώτησε το όνομα μου, μου λέει ”έχουμε το ίδιο όνομα”».

«Είχα κάνει ένα δίσκο και ο Σωκράτης Μαχαιρίτσας, που είχε μαγαζί στη Μύκονο, έλεγε διάφορα υπερβολικά ότι είμαι μεγάλος συνθέτης και τέτοια. Με κάλεσε στο μαγαζί του και εκεί ήταν η Μαρία Κάλλας, ήθελε να τη γνωρίσω. Όταν πήγα μου είπε, ”εσείς είστε ο μεγάλος συνθέτης που μου είπε ο Σωκράτης;”. Της είπα, ”σας παρακαλώ παρά πολύ, δεν είμαι τίποτα, χαίρομαι πολύ που σας γνωρίζω”. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγκαλιά της και το φιλί που μου έδωσε στα μαλλιά γιατί είχα πολλά μαλλιά τότε».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ξέρω πολλά χρόνια τον Συρίγο. Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα»