Γιολάντα Μπαλαούρα: «Μου πήρε καιρό να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση…»
Τηλεόραση

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Μου πήρε καιρό να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση…»

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Μου πήρε καιρό να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση…»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στην εκπομπή Ελένη

Η Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την πορεία της καριέρας της, τον ρόλο της στη σειρά ‘«Ναυάγιο», την υποκριτική και τους έρωτες της ζωής της.

Αναφερόμενη στην πορεία της καριέρας της είπε:

«Όταν άρχισαν να προβάλλονται τα ”Λιονταράκια του κυρ Ηλία”, πήγαινα ακόμα σχολείο στη Γ’ Λυκείου. Δεν είχα γίνει η ”βεντέτα” του σχολείου γιατί άρχισε όταν τελειώναμε. Ήταν τεράστια η αναγνωρισιμότητα αλλά είχα δίπλα μου ανθρώπους σοβαρούς και με βοήθησαν να μη καβαλήσω το καλάμι».

«Τότε έβγαινα με έναν άνθρωπο μεγαλύτερο μου που μου είπε, ”όταν τελειώσει η σειρά, δεν θα σε θυμάται κανένας, στρώσου και δούλεψε”. Εκείνη την εποχή το να ξεκινήσεις από την τηλεόραση δεν ήταν συν ήταν πλην. Μου πήρε καιρό να τους πείσω ότι δεν είμαι το νόστιμο κοριτσάκι που κάνει τηλεόραση αλλά ότι αγαπάω το θέατρο».

Για το ρόλο της στη σειρά «Ναυάγιο» ανέφερε:

«Στην ”Πολυξένη” βρίσκω στοιχεία από τη μαμά μου και τις θείες μου. Οι γυναίκες του ’60 κρατούσαν το σπίτι και λειτουργούσαν διαφορετικά από τώρα. Δεν πιστεύω ότι η ”Πολυξένη” αυτό το γάμο θα τον χαλούσε, αλλά θα τον επισκεύαζε. Συγκινεί η αθωότητα της και η καλοσύνη της αλλά δεν ξέρω αν θα παραμείνει καλή μέχρι το τέλος».

Επίσης μίλησε για την υποκριτική και τους έρωτες της ζωής της, τι είπε:

«Δεν με ενοχλεί να παίζω τη μαμά, άλλωστε είμαι σε μια ηλικία που θα μπορούσα να είμαι μαμά. Με ενοχλεί να βλέπω στην τηλεόραση νέες ηθοποιούς να υποδύονται τις μαμάδες. Οι οποίες στην τηλεόραση φαίνεται να έχουν για παιδιά τους σχεδόν συνομήλικους ηθοποιούς. Δεν χτυπάει ωραία αυτό».

«Έχω κάνει την υπέρβαση για έναν έρωτα. Είχα την ευλογία και να αγαπήσω, να αγαπηθώ πάρα πολύ, να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά να ζήσω και τον μοναδικό έρωτα για αυτό είμαι ευτυχής και πλήρης. Μεγάλωσα με ένα τρόπο που δεν μου είχε βάλει η μητέρα μου στο μυαλό να παντρευτώ αλλά να σπουδάσω και να κάνω καριέρα. Προτιμώ τη συντροφικότητα από τον γάμο».

Διαβάστε επίσης:

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Είχα νιώσει ενοχές, επειδή δεν είχα κάνει παιδί, ένιωθα ότι έκανα κακό…»