Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αγαπάω τη Δήμητρα για την ψυχή της. Η ομορφιά περνά και χάνεται»
Τηλεόραση

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αγαπάω τη Δήμητρα για την ψυχή της. Η ομορφιά περνά και χάνεται»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Αγαπάω τη Δήμητρα για την ψυχή της. Η ομορφιά περνά και χάνεται»

Όσα είπε για τη γνωριμία του και τον γάμο του με την εκλεκτή της καρδιάς του

Με αποκαλυπτική διάθεση αλλά και φορτισμένος μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή «Ελένη» τόσο για την απώλεια της μητέρας του όσο και για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Παρότι δεν το συνηθίζει ο πρώην Survivor άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τη σύζυγό του, τη γνωριμία τους και τη στιγμή που έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Αρχικά διευκρίνισε ότι : «επειδή το γράφουν, δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και στη συγκεκριμένη εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις της επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι και εγώ. Έτυχε να είναι ο πνευματικός μας από κοινού. Και έτσι η εκκλησία ήταν καθοριστική, ήταν τυχαία αλλά όχι τυχαία».

Έπαιξε ρόλο το θέμα πίστης στη σχέση τους;

«Σε μία κοινή πορεία στη ζωή σίγουρα ο διαφορετικός παρονομαστής παίζει ρόλο ειδικά όταν πρόκειται να μεγαλώσεις και την οικογένειά σου. Μου συνέβη να γνωρίσω τη Δήμητρα που έχουμε κοινά πιστεύω. Θα ήταν δύσκολο να είμαι με μία γυναίκα που δεν πιστεύει».

«Είναι μία όμορφη σχέση, Είναι γλυκιά και θετική».

«Δεν είναι ένα πράγμα που αγαπάω σε αυτή αλλά αν πρέπει να διαλέξω είναι η καλοσύνη που έχει, ψυχή της. Για εμένα η ομορφιά περνά και χάνεται η ψυχή είναι κάτι άλλο και εκεί είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που με έκαναν να θέλω να είμαστε μαζί. Για να μπεις σε μία διαδικασία να κάνεις ένα σπιτικό, πρέπει να σου δώσει το δικαίωμα και ο άλλος να το κανεις και να πεις το παίζω το χαρτί, γιατί εχω δει πέντε πράγματα».






Διαβάστε επίσης

Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πάταγα στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε. Μετρούσε αντίστροφα ο χρόνος»