Γιώργος Αγγελόπουλος: Εμφανίστηκε στο κυπριακό «Στην υγειά μας»
Τηλεόραση

Γιώργος Αγγελόπουλος: Εμφανίστηκε στο κυπριακό «Στην υγειά μας»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Εμφανίστηκε στο κυπριακό «Στην υγειά μας»

Μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του σε τηλεοπτικό πλατό - Δείτε το βίντεο

Στην εκπομπή Παραδοσιακή Βραδιά του ΡΙΚ βρέθηκε το καστ της σειράς Η γη της ελιάς για μία βραδιά γεμάτη μουσική, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η γνωστή εκπομπή της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης με οικοδέσποινα την Άντρη Καραντώνη κινείται στο ύφος του ελληνικού «Στην υγειά μας» και προβάλλει την παράδοση και τον πολιτισμό της Κύπρου.

Πρόσφατα το καστ της αγαπημένης σειράς του Mega είχε τη χαρά να απολαύσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα στην εκπομπή και ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν ο Κούλλης Νικολάου, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός «Ορέστης» μετά την επώδυνη απώλεια της μητέρας του φαίνεται πως σιγά σιγά καταφέρνει να βρει το χαμόγελο στα χείλη του και εξέφρασε τη χαρά του που ο δρόμος του τον έφερε ξανά στην Κύπρο τόσο με αφορμή την εκπομπή όσο και με την παρουσία του στη Γη της ελιάς.

«Είναι μεγάλη χαρά που βρίσκομαι στην Κύπρο μετά από την προηγούμενη συνεργασία που είχαμε και κοντά σας. Σας έχω παρακολουθήσει και από κοντά είστε ακόμα καλύτερη παρέα. Μπράβο, πρέπει να σας συγχαρώ και από κοντά. Σε μία εποχή που όλες οι αξίες βάλλονται αντιμάχεστε σε αυτό και μέσα από την εκπομπή της συνεχίζετε την αξίας της μουσικής παράδοσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον Ορέστη στη σειρά και ερωτικός του αντίζηλος είναι ο Γιώργης Κουράκος που υποδύεται ο Αλέξανδρος Μαρτίδης.

Δείτε το απόσπασμα από την έναρξη της εκπομπής με την Ιφιγένεια Τζόλα να αποπειράται να μιλήσει Κυπριακά!

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Η φωτογραφία με τον άνθρωπο που στάθηκε αφορμή να γνωριστούν