Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο τίτλος του ζευγαριού στον Σασμό είναι “ενηλικίωση”»
Τηλεόραση

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο τίτλος του ζευγαριού στον Σασμό είναι “ενηλικίωση”»

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο τίτλος του ζευγαριού στον Σασμό είναι “ενηλικίωση”»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στην υποκριτική, τον Σασμό και την προσωπική του ζωή

Στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατο σου, αγάπη μου» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, συμμετέχει ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο οποίος υποδέχτηκε την κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» εκεί και μίλησε για τον Σασμό, την πορεία του, αλλά και το όνειρό του.

«Έχω την ευκαιρία να είμαι ήρεμος σε έναν χώρο, χάρη στην Κάτια Δανδουλάκη», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Με τα χρήματα που έβγαλα ως παιδί, μπόρεσα να σπουδάσω και να κάνω ό,τι έκανα. Ήταν η χαρά της δουλειάσς, δεν με ενδιέφερε η χρηματική απολάβή. Χρωστάω στους γονείς μου», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν μου είχε λείψει η δουλειά, την αγαπάω, την κυνηγάω και πέρασα σκληρές εποχές αλλά δεν θα τις άλλαζα ποτέ στη ζωή μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι το παιδί θαύμα, έχει να κάνει με τη δουλειά. Δούλεψα πολύ. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές, αυτές μας έφεραν εδώ. Μπορεί να μην πήγε καλά μια συνεργασία, αλλά για να την επέλεξες τότε, ήταν σωστή. Είμαι έτοιμος για τις δυσκολίες. Η εξέλιξη έχεινα κάνει με τη διάρκεια, είναι μαραθώνιος η δουλειά μας, δεν είναι κατοστάρι και αυτό μου το έχει μάθει η Κάτια».

Για την προσωπική του ζωή, απάντησε: «Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος και να μπορώ να σκέφτομαι το κάθε βήμα ξεχωριστά. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που να μπορείς να ακουμπάς να συνεργάζεσαι. Δεν μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου. Χρειάζεσαι θαλπωρή και αγάπη».

Για τον «Σασμό» και τις παρτενέρ του στη δουλειά, τόνισε: «Περνάω όμορφα και με τη Δανάη και με τη Μαρία Πετεβή. Μέσα από τους ρόλους μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι κομμάτια της ζωής σου. Ο “σασμός” σαν τίτλος μου ταιριάζει γάντι, τον έχω ανάγκη και τον πραγματοποιώ. Ο “επίλογος” έχει πάντα μια αισιοδοξία, ένα όνειρο, αλλά και μια πίκρα, μια μελαγχολία. Ο Γιώργος στον Σασμό έχει όνειρο να φτιάξουν μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Αυτή είναι η ολοκλήρωση του ήρωα. Ο τίτλος του ζευγαριού φέτος είναι “ενηλικίωση”».

Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια: «Είναι μια ανάγκη μου η δημιουργία οικογένειάς, θα ήταν ευχής έργον».

Διαβάστε ακόμα

Σασμός spoiler: Το σατανικό σχέδιο του Αντρέα για να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες