Γιώργος Καραμίχος: «Κάποιοι μας βλέπουν από νοσοκομεία, από φυλακές και εμείς…»
Τηλεόραση

Γιώργος Καραμίχος: «Κάποιοι μας βλέπουν από νοσοκομεία, από φυλακές και εμείς…»

Γιώργος Καραμίχος: «Κάποιοι μας βλέπουν από νοσοκομεία, από φυλακές και εμείς…»

Όσα είπε στο εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα μετέφερε ο Γιώργος Καραμίχος μέσα από το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής, Πες τη λέξη, με αφορμή τις γιορτινές αυτές ημέρες.

Ο παρουσιαστής θέλησε να εξηγήσει τη σημασία της ψυχαγωγίας ιδίως για όσους βιώνουν πιο δύσκολες καταστάσεις, είτε μέσα σε νοσοκομεία είτε μέσα σε φυλακές.

«Το να ασχολούμαστε με τα προβλήματα δεν σημαίνει ότι μαυρίζουμε τις ψυχές μας. Τις γιορτινές ημέρες το αντίθετο, ανθίζουν οι καρδιές μας όταν μιλάμε για αυτούς που έχουν προβλήματα και αφουγκραζόμαστε το τι ζητάει η κοινωνία.

Δεν είναι μόνο ο σκοπός της σημερινής εκπομπής. Γενικώς αυτό είναι και το νόημα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Το να σκορπίσει λίγο η ψυχή μας γιατί υπάρχουν δυσάρεστα πολλά, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν αλλά το ότι είμαστε στα σπίτια των ανθρώπων, 19:15 Σάββατο, είναι μια ώρα ιερή.

Οι άνθρωποι ετοιμάζονται να βγούνε ή ετοιμάζουν το δείπνο τους, κάποιοι δεν μπορούν να βγουν, κάποιοι μας βλέπουν από το νοσοκομείο, κάποιοι μας βλέπουν από χώρους που δεν έχουν την ελευθερία, όπως οι φυλακές.

Όπου και να είναι όμως ο καθένας, έχει ανάγκη κάποιους ανθρώπους που θα είναι στο πλευρό του και εμείς είμαστε εδώ, ανοίγουμε την παρέα του “Πες τη λέξη” για όλους εσάς».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Καραμίχος: «Μου έχουν ευχηθεί από περιοδικά μέχρι και να πεθάνω γιατί…»