Γιώργος Καράμπελας: «Δεχόμουν εκφοβισμό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου επειδή έκανα χορό»
Τηλεόραση

Γιώργος Καράμπελας: «Δεχόμουν εκφοβισμό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου επειδή έκανα χορό»

Γιώργος Καράμπελας: «Δεχόμουν εκφοβισμό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου επειδή έκανα χορό»

Όσα είπε για την αποχώρησή του από το Cash or trash

Ο αγοραστής του Cash or Trash, Γιώργος Καράμπελας, ήταν καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για το bullying που δέχτηκε σε μικρή ηλικία, ακόμα και από πρόσωπα της οικογένειάς του, για τη σχέση του με τον κόσμο, για την απόφασή του να ασχοληθεί με την τηλεόραση αλλά και για την αποχώρηση από την εκπομπή του Star.

«Οι Έλληνες άντρες δεν τολμούν καθόλου» είπε για το ντύσιμό τους με αφορμή τις πολύχρωμες κάλτσες του και τα ροζ παπούτσια του.

«Ήμουν ένας άνθρωπος που στα “πέτρινα” χρόνια έκανα χορό και δεχόμουν εκφοβισμό για τον χορό ακόμα και μέσα στην οικογένειά μου. Ο πρώτος χορός που έκανα, που τόλμησα να βγάλω την καλλιτεχνική μου φυσιογνωμία, ήταν στο Λύκειο Ελληνίδων, ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Ακόμα και τότε θεωρείτο μη.

Μετά έκανα και κλασικό χορό και μπαλέτο, βρήκα τη δύναμη. Ήταν ο τρόπος που μιλούσα, τα πράγματα που έλεγα ήταν αντισυμβατικά».

Όπως ανέφερε, στην Ελλάδα δεν δέχεται επαίνους για το ντύσιμό του ενώ στο εξωτερικό έχει πάρει μπράβο ακόμα και από άστεγο που πρόσεξε τα παπούτσια του.

«Αυτό που εκτιμά ο κόσμος σε μένα είναι ότι υπάρχει μια αυθεντικότητα από πίσω, δεν το “παίζω”» ανέφερε.

«Υπήρχε πάντα ένα φλερτ με την τηλεόραση, ήμουν γνωστός σε ορισμένους κύκλους, απλά δεν είχε έρθει η σωστή στιγμή. Θέλω την αγάπη του κόσμου, την αποδοχή άρα όταν έρχονται και μου λένε μπράβο μου αρέσει» είπε.

Εξήγησε ότι αποχώρησε από το Cash or trash ενημερώνοντας την παραγωγή ότι αν συνεχιστεί δεν θα συμμετέχει.

«Κάνουν τις ζυμώσεις τους πολύ καιρό πριν και θα ήθελα να μην τους αφήσω έτσι. Δεν ήξερε κανείς τίποτα, ούτε οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι, έπρεπε να ενημερώσω την παραγωγή. Έκλεισε ένας κύκλος. Είμαι πάρα πολύ ανήσυχος και κάνω συνεχώς πράγματα και πηγαίνω στο επόμενο πράγμα εύκολα» ανέφερε.