Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω ισιώσει κάδρα στην ουρά στην εφορία»
Τηλεόραση

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω ισιώσει κάδρα στην ουρά στην εφορία»

Γιώργος Κοψιδάς: «Έχω ισιώσει κάδρα στην ουρά στην εφορία»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για την παιδική του ηλικία, μεγάλους έρωτες αλλά και τους ψυχαναγκασμούς του

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Γιώργο Κρικοριάν για την παιδική του ηλικία, μεγάλους έρωτες που τον κλόνισαν, επαγγελματικές δυσκολίες που αντιμετώπισε αλλά και για ψυχαναγκασμούς.

Για την παιδική του ηλικία και τις προηγούμενες ζωές, είπε:

«Πάντα ήμουν πολύ ήσυχο παιδί και συνεσταλμένο, μάζευα τον εαυτό μου, τον μίκραινα για να μην ξεχωρίζω. Πρώτη φορά σε κλαμπ πήγα στα 19 μου. Έχω την φοβία της πτώσης από παιδί, μάλλον αυτό πηγάζει από προηγούμενη ζωή. Πιστεύω στις προηγούμενες ζωές. Μέσα μας έχουμε ένα κομμάτι άχρονο που ονομάζουμε ψυχή, που επιλέγει να ενσαρκωθεί για να ζήσει κάποιες εμπειρίες και μαθήματα».

Μίλησε επίσης για το πως έχει βιώσει τον έρωτα με την καλή και την άρρωστη πλευρά: «Έχω βιώσει την άρρωστη πλευρά του έρωτα. Βίωσα την απόρριψη από τον υπερβολικό έρωτα που είχε φτάσει σε σημείο μη υγιές πια. Δεν με ενδιέφερε ο εαυτός μου και δεν το καταλάβαινα, ήμουν σε trans. Αυτό με διέλυσε αλλά ήταν ένα τεράστιο δώρο».

Για επαγγελματικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, είπε: «Έχω τσακωθεί στην δουλειά και έχω φτάσει στον σημείο να αποχωρώ. Δούλεψα το θέμα που μου ενεργοποιούσε ο συνεργάτης μου και όλα λύθηκαν μαγικά. Αυτή η κόντρα ήταν με ένα σκηνοθέτη που ήταν πολύ εξουσιαστικός ενώ εγώ ήθελα να γίνονται όλα πιο συνεργατικά».

«Έχω εμμονές με τα κάδρα, έχω ισιώσει κάδρα στην ουρά στην εφορία. Βγήκα από την ουρά τα ίσιωσα και μια κυρία μου έγνεψε καταφατικά».

Συνέχισε μιλώντας για τον βιγκανισμό: «Αποφάσισα να γίνω vegan πριν 10 χρόνια. Μέχρι τότε έτρωγα κρέας και θεωρούσα τον εαυτό μου φιλόζωο. Δεν έχω υπάρξει σε σχέση με κοπέλα που δεν είναι vegan η δεν είχε σκοπό να γίνει. Με την κοπέλα μου δεν έχουμε τέτοια θέματα τώρα».

Δείτε όλη τη συνέντευξη: