Γιώργος Κουβαράς: «Νομίζω το παράκανα με το τραγούδι! Αν μου δώσεις μικρόφωνο, υπάρχει πρόβλημα»
Τηλεόραση

Γιώργος Κουβαράς: «Νομίζω το παράκανα με το τραγούδι! Αν μου δώσεις μικρόφωνο, υπάρχει πρόβλημα»

Γιώργος Κουβαράς: «Νομίζω το παράκανα με το τραγούδι! Αν μου δώσεις μικρόφωνο, υπάρχει πρόβλημα»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Στην Ειρήνη Αρβανίτη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Κουβαράς και μίλησε για την επαγγελματική του πορεία αλλά και την αγάπη του στο τραγούδι.

«Το Action για μένα ήταν μια υπέροχη εμπειρία, η πιο ωραία επαγγελματική εμπειρία. Θελήσαμε να είμαστε οι εαυτοί μας, να λέμε αυτά που πιστεύουμε. Δεν υπήρχε καμία παρέμβαση και από κανέναν. Και να προσπαθούσε να γίνει έξωθεν, την προσπερνούσαμε. Και εδώ στην ΕΡΤ αυτό που μου αρέσει είναι ότι είναι προαπαιτούμενο να ακούγονται όλες οι απόψεις. Το “θέλω να με καλέσεις” μου το έχουν πει πολλές φορές. Αλλά τηλέφωνο να μου πουν “μην παίξεις το τάδε” έχω λάβει ελάχιστες φορές και δεν έχω ανταποκριθεί. Εμένα η θέση μου και η γνώμη μου δεν αλλάζει ανάλογα με τα τηλεφωνήματα.

Η πολιτική δεν υπήρχε στα φοιτητικά μου χρόνια. Μετά τη Νομική έκανα ένα μάστερ στο Λονδίνο και έγινα δημοσιογράφος γιατί δεν ήθελα να γίνω κάτι άλλο. Και την αγαπάω αυτή τη δουλειά! Ο Φρέντι Γερμανός ήταν ένας άνθρωπος που ευτυχώς η ΕΡΤ έχει βάλει τις εκπομπές του και βλέπω κάθε βράδυ τις εκπομπές. Είναι μεγάλο σχολείο! Για μένα είναι ο σπουδαιότερος άνθρωπος που έχει αναδείξει η ελληνική τηλεόραση.

Πρέπει να κατεβάσω τα βίντεο που τραγουδάω, μάλλον έχει παραγίνει το κακό! Δεν ντρέπομαι αλλά νομίζω το παράκανα. Όταν έχω μικρόφωνο στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο δεν μιλάω πολύ, το δίνω εύκολα αλλά στο τραγούδι υπάρχει πρόβλημα. Το λένε και οι ορχήστρες καμία φορά “ωχ ήρθε, δεν θα κατέβει εύκολα”. Τώρα τελευταία μου αρέσει το “Κόσμε γυάλινε”!».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Κουβαράς: Έπιασε το μικρόφωνο και…άφησε άφωνους τους πάντες