Γιώργος Λιανός – I am a celebrity: «Υπάρχει και παίκτης πολιτικός»
Τηλεόραση

Γιώργος Λιανός – I am a celebrity: «Υπάρχει και παίκτης πολιτικός»

Γιώργος Λιανός – I am a celebrity: «Υπάρχει και παίκτης πολιτικός»

Ο παρουσιαστής μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, εξήγησε το φορμάτ και αναφέρθηκε στους παίκτες

Μετά την Καλομοίρα, ο Γιώργος Λιανός ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στη μεσημεριανή της εκπομπή και μίλησε για όλα: το Survivor, το I am a celebrity get me out of here, τη σύζυγό του και το τραγούδι.

Ο τραγουδιστής θα είναι ο παρουσιαστής το νέου ριάλιτι του ΣΚΑΪ και αρχικά όπως ανέφερε «κατά κάποιον τρόπο κάνω κάποια ξεκούραση από τον χώρο του τραγουδιού, έχω ρίξει το βάρος στην παρουσίαση, γιατί δύο χρόνια τώρα ένιωθα πολύ ένοχος που με περίμενε ο Γιάννης Βαρδής και έτσι τους ταίριαξα με τον Χάρη Βαρθακούρη. Αν προλάβω θα φτιάξω ένα καινούργιο τραγουδάκι πριν φύγω.

“Ό,τι κι αν είσαι” είναι το αγαπημένο μου που έχω γράψει μουσική εγώ και στίχους η Ναταλία Γερμανού».

Οι παίκτες του I am a celebrity και η Καλομοίρα

Η Φαίη Σκορδά τον «απείλησε» να μην μιλήσει σε άλλη εκπομπή για το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Εκείνος με τη σειρά του είπε:

«Λόγω φορμάτ δεν γίνεται να αποκαλύψεις κανένα παίκτη πριν εμφανιστούν στο πρώτο επεισόδιο. Πρότεινα ένα πρόσωπο και το πήρανε και μάλλον θα το δείτε στο τρέιλερ. Στο πρώτο τρέιλερ πάντα γίνεται η αποκάλυψη ενός ή δύο παικτών.

Υπάρχει μεγάλη γκάμα και έχουν σκεφτεί και out of the box, υπάρχει και πολιτικός, έχει και αθλητή.

Δοκιμασίες ξέρω, υπάρχουν 3 ειδών, το ένα είναι αστεία παιχνίδια, τα άλλα έχουν να κάνουν με φοβίες όπως υψοφοβία. Έχουμε και ζωάκια που δεν σου κάνουν κάτι αλλά πρέπει να βάλεις τα χέρια σου να βιδώσεις, να ξεβιδώσεις, να μείνεις ακίνητο.

Η χροιά είναι μόνο χιουμοριστική δεν έχει καμία σχέση με το Survivor. Ο ρόλος μου και της Καλομοίρας είναι υποστηρικτικός προς τους παίκτες.

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τη σύζυγό του αποκαλύπτοντας ότι ασχολείται με την αγγειοπλαστική, έχουν μια μικρή διαφορά ηλικίας και δεν της αρέσει η δημοσιότητα. «Δεν κινείται σε αυτόν τον χώρο και το αποφεύγει».

Επίσης αναφέρθηκε στο επόμενο Survivor. «Συνήθως μετά τις γιορτές είναι ο πιο safe χρόνος για να ξεκινήσει. Δεν ξέρω αν θα είναι all star. Εγώ στηρίζομαι στο χτίσιμο των χαρακτήρων ενώ κάποιος που έχει ξαναπάει ξέρει πώς να στηθεί στην κάμερα» ανέφερε.

«Η Καλομοίρα είναι η συμπαρουσιάστριά μου, έχουμε ξανασυνεργαστεί, πάντα με το χαμόγελο είναι, κάποιος να μας μαζέψει.

Πάμε πολύ συντηρητικά γιατί είναι κάτι καινούργιο. Η παραγωγή το έχει κάνει άλλες τρεις φορές αλλά έχουμε θέσει κάποια άλλα στάνταρ για να το φέρουμε πιο πολύ στο ελληνικό χιούμορ.

Σε όλα μας έχουν πει ναι.

Μπαίνω στη λογική να δω τα νούμερα θέλοντας και μη γιατί επηρεάζει όλον τον κόσμο πίσω από τις κάμερες. Πλέον έχει μοιραστεί η πίτα σε πάρα πολύ μικρά κομμάτια.

Την καρδιά μου την κρατάει το Survivor. Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πετάει κουβέντες αλλά δεν θα πήγαινα. Προτιμώ το βραδινό. Έχει καψούρα μεγάλη με το πρωινό κάποια στιγμή θα το κάνει» ανέφερε.