Γιώργος Μακρής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν τα παιδιά μέσα σε ένα ψέμα»
Τηλεόραση

Γιώργος Μακρής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν τα παιδιά μέσα σε ένα ψέμα»

Γιώργος Μακρής: «Τα ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν τα παιδιά μέσα σε ένα ψέμα»

Όσα είπε με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Το δικό του σχόλιο έκανε ο Γιώργος Μακρής στην εκπομπή «Γεια σου» για τους γάμους των ομοφυλοφίλων και τη γονεϊκότητα.

Ο ηθοποιός και σύζυγος του Μιχάλη Οικονόμου με τον οποίο έχουν και έναν γιο πέντε χρονών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ομόφυλα ζευγάρια λόγω γραφειοκρατίας και απαρχαιωμένης νομοθεσίας.

«Στην Ελλάδα οι δυο γονείς δεν έχουν τώρα τα ίδια δικαιώματα στο παιδί, που είναι το πιο βασικό και το παιδί δεν έχει τα ίδια δικαιώματα με τους δυο γονείς του. Δηλαδή το παιδί ξέρει δύο γονείς αλλά νομικά είναι ο ένας. Ας πούμε εγώ είμαι σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ο Μιχάλης είναι με το παιδί, αν αρρωστήσει το παιδί και πρέπει να πάει στο νοσοκομείο και θέλουν να μας δημιουργήσουν πρόβλημα, θα μας δημιουργήσουν πρόβλημα».

«Τα ομόφυλα ζευγάρια μεγαλώνουν χρόνια στη χώρα μας παιδιά δυστυχώς με άλλα επίθετα. Δηλαδή είναι η νονά και η μαμά, ο θείος και ο μπαμπάς. Δεν είναι οι δυο μπαμπάδες. Δηλαδή μεγαλώνουν τα παιδιά ουσιαστικά μέσα σε ένα ψέμα».

«Επειδή τώρα τελευταία γίνεται μεγάλη κουβέντα για την ψήφιση του νομοσχεδίου, δεν τις βλέπω τις αντιδράσεις γιατί τουλάχιστον στην τηλεόραση δεν μου αρέσουν οι φωνές που ακούγονται. Δεν ακούγονται μέσες φωνές, ακούγονται ακραίες φωνές οπότε δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι. Δεν με αφορά καθόλου, κοιτάω την υγεία μου και την υγεία της οικογένειας μου» τόνισε.

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Οικονόμου: Αποστομώνει την Ιωαννίδου – «Εμείς που είχαμε στρέιτ γονείς γίναμε στρέιτ;»