Γιώργος Μαρίνος: Αυτή είναι η καθημερινότητά του – Τα τραγούδια και οι βόλτες στο Σούνιο
Τηλεόραση

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή είναι η καθημερινότητά του – Τα τραγούδια και οι βόλτες στο Σούνιο

Γιώργος Μαρίνος: Αυτή είναι η καθημερινότητά του – Τα τραγούδια και οι βόλτες στο Σούνιο

Όλη η αλήθεια για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια

Πολλές ήταν οι φήμες που είχαν ακουστεί για το πού βρίσκεται και πώς είναι σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος.

Η εεκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» και ο συγκεκριμένα ο Πάνος Κατσαρίδης επικοινώνησε με τους ανθρώπους που τον φροντίζουν και μετέφερα ποια είναι η καθημερινότητά του.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή του Mega, η κ. Θωμάκου μαζί με τον σύζυγό της Βασίλη, είναι 40 χρόνια φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο και είναι εκείνοι που τον φροντίζουν τα τελευταία χρόνια που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος Μαρίνος ζει στο σπίτι της οικογένειας Θωμάκου σε ένα το δικό του δωμάτιο, είναι ήρεμος και είναι καλά.

Δυο φορές την εβδομάδα έχει ανάγκη να κάνει φυσιοθεραπείες και για αυτό τον λόγο μεταφέρεται σε ένα ειδικό κέντρο για να τις πραγματοποιήσει.

Τα τραγούδια και οι βόλτες

Μέσα στη μέρα του, του αρέσει να ακούει πολύμουσική. Θυμάται όλα του τα τραγούδια απ΄ έξω και έχει ιδιαίτερη προτίμηση στον Γιώργο Νταλάρα, στον Στέλιο Καζαντζίδη και τον Δημήτρη Μητροπάνο. Τα απογεύματα ζητά να του βάλουν τα αγαπημένα του τραγούδια και τα τραγουδάει.

Απολαμβάνει τις βραδινές βόλτες με το αυτοκίνητο και ένας από τους αγαπημένους του προορισμούς είναι το Σούνιο.

Είναι ξεκάθαρη επιλογή του να κλείσει όλες του τις αναμνήσεις του σε ένα κουτί και να αποστασιοποιηθεί από τον χώρο και από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Διαβάστε ακόμα

Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν άνθρωποι που τους παίρνουν από το χεράκι και τους χρίζουν σε μια νύχτα κεντρικούς παρουσιαστές»