Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Προσπάθησε να φύγει και έκανε κινητοποίηση»
Τηλεόραση

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Προσπάθησε να φύγει και έκανε κινητοποίηση»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Προσπάθησε να φύγει και έκανε κινητοποίηση»

Μπαμπάς και γιος μιλούν για όλα

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκαν ο Γιώργος και ο Φοίβος Παπαδάκης και μοιράστηκαν προσωπικές στιγμές αλλά και δύσκολες καταστάσεις της τηλεόρασης.

Ο Φοίβος όλη τη σεζόν βρισκόταν στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, και από τον Φεβρουάριο συμμετείχε και στο J2US με τη Χριστίνα Μαραγκόζη.

Πώς του φαίνεται η εμπειρία της τηλεόρασης;

«Ψάχνω τα τηλεοπτικά μου πατήματα και τα ξεδιπλώνω σιγά σιγά. Τις πρώτες μέρες στην τηλεόραση είχε πολύ άγχος. Αυτό βέβαια φεύγει σιγά σιγά. Και φυσικά το J2US ήταν ένας τρόπος για να δείξω μια άλλη πλευρά του εαυτού μου», εξομολογήθηκε ο Φοίβος Παπαδάκης.

«Θα βρίσκομαι στο «Καλοκαίρι #YES». Μια φρέσκια παρέα, μια εκπομπή χαρούμενη, καλοκαιρινή με τη βούλα και που το περιμένουμε πώς και πώς», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Παπαδάκης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που αντιμετώπισε στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αποκάλυψε, η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη προς την Λιάνα Κανέλη ήταν κάτι που τον σόκαρε και μάλιστα αποκάλυψε τι συνέβη εκτός αέρα.

«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή. Δεν περίμενα ότι θα έχει αυτή την εξέλιξη! Κάποιοι το “όχι” το διακωμώδησαν αλλά μου βγήκε αυθόρμητα. Δεν το χωρούσε το μυαλό μου ότι ένας άντρας θα σηκώσει το χέρι σε μια γυναίκα. Ήταν πραγματικά και η διαχείριση του αέρα αλλά και μετά.

Έπεσαν όλοι επάνω, προσπάθησε να φύγει, εγκλωβίστηκε σε ένα χώρο. Έπαιρνε τηλέφωνα και έλεγε “Ελάτε”, κινητοποίηση. Οι άνθρωποι πίσω από τις κάμερες δεν ήξεραν τι να κάνουν!

Απέναντί μας ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου τρελάθηκαν. Δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν!».

«Έχω πετάξει μικρόφωνο και έχω φύγει. Δεν προσπάθησα να παρασυρθώ για να παίξω έναν ρόλο στην τηλεόραση. Όπως είμαι στη ζωή μου, είμαι και την ώρα της εκπομπής. Ένιωσα την ανάγκη να φύγω και το έχω κάνει. Ή φεύγουν εκείνοι. Αν υποδύεσαι έναν ρόλο κάνοντας ενημέρωση, καλύτερα να περάσεις στη μυθοπλασία. Εκεί θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψεις».