Γιώργος Παπαγεωργίου: «Συμβαίνει ακόμα και τώρα να λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη!»
Τηλεόραση

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Συμβαίνει ακόμα και τώρα να λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη!»

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Συμβαίνει ακόμα και τώρα να λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη!»

Όσα είπε για τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη και τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στον Θανάση Πάτρα και το Μega Καλημέρα για τη γέννηση της κόρης του και τη γυναίκα της ζωής του, Δανάη Μιχαλάκη, αλλά και τον… Φρέντι Μέρκιουρι.

«Από τότε που άφησα το μουστάκι, μου λένε ότι μοιάζω με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι τιμή μου, ήταν το ίνδαλμά μου. Στο γυμναστήριο με είχαν μπερδέψει με τον Γιάννη Νιάρρο. Δεν είπα κάτι, δεν ήθελα να τους το χαλάσω. Πήρα τον Γιάννη γιατί είμαστε φίλοι και του το είπα».

«Συμβαίνει ακόμα και τώρα να λένε ότι είμαι ο γιος της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη» είπε με χιούμορ και διηγήθηκε περιστατικό έξω από παράσταση όπου έπαιζε με κυρία που τον περιεγράφε ως έτσι.

Για τη σχέση με τη μητέρα του, την επίσης ηθοποιό Φιλαρέτη Κομνηνού, είπε:

«Ήθελα να διαχωρίσω εντελώς το όνομά μου από την καριέρα της μητέρας μου. Στον χώρο μας υπάρχει πολλή κακία και τοξικότητα. Ο χώρος και το κοινό πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό που κάνει είναι προσωπικές δουλειές. Είμαστε πολύ καλά με τη μητέρα μου, έχουμε κάνει μία δουλειά μαζί και θα κάνουμε και επόμενες, είμαστε πολύ κουλ που κάνουμε την ίδια δουλειά».

«Με τη γυναίκα μου, Δανάη Μιχαλάκη, θέλουμε πολύ να παίξουμε μαζί. Μας είχε προταθεί για δύο σειρές να παίξουμε μαζί. Το να σκηνοθετήσω στο θέατρο τη Δανάη είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Το να σε καθοδηγήσω σε κάτι και αυτό να μπαίνει στο σπίτι και να μην σταματάει, είναι επικίνδυνο, μπορεί αύριο μεθαύριο να προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση. Δεν νομίζω ότι η Δανάη είναι απόλυτη στο να την σκηνοθετήσω, αλλά καταλαβαίνει τον λόγο που δε θέλω».

Όσα είπε για την κόρη του

«Ήμουν παρών στον τοκετό γιατί ήθελε η Δανάη για ψυχολογικούς λογούς, αυτό που είδα να συμβαίνει με έκανε να πω “υποκλίνομαι”. Μάλιστα συμβουλεύω όσους το αντέχουν και το θέλουν, να το κάνουν, γιατί είναι κάτι που ένα ζευγάρι το μοιράζεται και αυτό κι αν είναι εμπειρία ζωής.

Νιώθω πολύ καλά με τον ρόλο του πατέρα. Θέλω να είμαι πολύ υποστηρικτικός με τη γυναίκα μου. Αρχίζω να παθαίνω αυτό που έλεγα ότι είναι υπερβολικό, που δεν είναι, μου λείπει η κόρη μου.

Από τότε που έγινα και εγώ μπαμπάς, καταλαβαίνω πολύ περισσότερο τον πατέρα μου. Όταν η κόρη μου μπει στην εφηβεία, πιστεύω θα καταλάβω πολύ την υπομονή που είχε με εμένα ο πατέρας μου.

Δεν θέλω να κάνω πράγματα που δεν θα ήθελα να μου κάνουν. Δεν θα ήθελα ούτε να ανοίξω πόρτες διάπλατα στην κόρη μου ούτε να της απαγορεύσω το οτιδήποτε».

Τέλος, ο ηθοποιός αυτοχαρακτηρίστηκε κακός… ατζέντης του εαυτού του.

«Είμαι πολύ κακός ατζέντης του εαυτού μου. Έχω αρνηθεί αρκετούς ρόλους που έγιναν επιτυχίες»