Γιώργος Χρανιώτης: «Την “άκουσα” πάρα πολύ, ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και “ψωνίστηκα” για λίγο, αλλά…»
Τηλεόραση

Γιώργος Χρανιώτης: «Την “άκουσα” πάρα πολύ, ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και “ψωνίστηκα” για λίγο, αλλά…»

Γιώργος Χρανιώτης: «Την “άκουσα” πάρα πολύ, ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και “ψωνίστηκα” για λίγο, αλλά…»

Ο ηθοποιός διηγήθηκε ένα περιστατικό που τον έκανε να νιώσει πολύ περήφανος

Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στην εκπομπή ΕΡΤ Backstage μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του στη σειρά «Στα Σύρματα», τη στιγμή που έσωσε ένα κορίτσι από πνιγμό, τα 150 παιδιά που τον περικύκλωσαν ζητώντας αυτόγραφο, τη σύντροφό του και την αλλαγή που έφερε ο ερχομός του γιου του.

Μιλώντας για τον ρόλο του, είπε χαρακτηριστικά ότι «επειδή έχω κάνει κι εγώ παρανομίες στη ζωή μου, ο παράνομος δεν είναι απαραίτητα παλιόπαιδο, ο εγκληματίας κάνει κακό. Ο ήρωάς μου θα μπορούσε να γίνει και εγκληματίας».

Όπως είπε ήταν απωθημένα του ο Γιώργος Κιμούλης και η Δήμητρα Παπαδοπούλου και τελικά έπαιξαν μαζί.

Αποκάλυψε δε ότι έχει τύχει να ερωτευτεί παρτενέρ του στα γυρίσματα ενώ συνεννοείται από πριν για το πώς σκοπεύει να παίξει τον ρόλο του ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις από τι γυναίκες συμπρωταγωνίστριές του.

«Αν κάνω κάτι που σε ενοχλήσει πες το μου για να μην παρεξηγηθούμε γιατί θα είμαι έξτρα διαχυτικός» τους λέει.

«Μου έχει συμβεί να νιώσω ερωτική έλξη με συμπρωταγωνίστριά μου, ήταν δύσκολα και υπέροχα. Δεν έχετε μάθει κάτι για αυτό» ανέφερε.

Όπως είπε, άνθρωπος του χώρου έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον για τον ίδιο αλλά όπως είπε του έδωσε να καταλάβει ότι δεν είναι διαθέσιμος και συνέχισαν να δουλεύουν μαζί.

«Δεν θέλουμε άλλο εκκεντρικούς καλλιτέχνες που την προηγούμενη μέρα ήπιαν κάτι και ξύπνησαν κάπως και εμείς πρέπει να τους ανεχτούμε γιατί είναι υπέροχα ταλέντα. Με ενδιαφέρει να δουλεύω με υγιείς ανθρώπους. Είναι αυτοί οι εκκεντρικοί που σιχαίνομαι» είπε.

Μιλώντας για τη σειρά Για μια γυναίκα κι ένα αυτοκίνητο του Μανούσου Μανουσάκη, θυμήθηκε ότι τότε έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι και άρχισε να γίνεται αναγνωρίσιμος. «Ξαφνικά μαζεύτηκε ένα σχολείο με 150 παιδιά στο οποίο έπρεπε να δώσω αυτόγραφα και εγώ τρόμαξα και δεν μου άρεσε καθόλου».

«Μου έχει συμβεί να σώσω έναν άνθρωπο, μια κοπέλα που πνιγόταν στη Νικαράγουα, την “άκουσα” πάρα πολύ, ήμουν πολύ κοντά στον Θεό και “ψωνίστηκα” για λίγα δευτερόλεπτα ή και ώρες αλλά υπήρχε λόγος, έσωσα έναν άνθρωπο». ανέφερε.

«Με τρομάζει να μην κάνει ο γιος μου αυτά που έκανα εγώ» είπε ενώ ομολόγησε ότι μετά τη γέννησή του οδηγεί διαφορετικά τη μοτοσυκλέτα του.

«Άργησα πάρα πολύ, πέρασαν μήνες να καταλάβω ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου, δεν ήθελα να δεσμευτώ» είπε για τη σύζυγό του.