Γιώργος Χριστοδούλου: «Αν επιλέξεις να κάνεις Τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι έχεις χάσει»
Τηλεόραση

Γιώργος Χριστοδούλου: «Αν επιλέξεις να κάνεις Τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι έχεις χάσει»

Γιώργος Χριστοδούλου: «Αν επιλέξεις να κάνεις Τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι έχεις χάσει»

Όσα είπε στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται

Στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Χριστοδούλου και μιλά για την επαγγελματική του πορεία αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Όλοι ονειρεύονται τους μεγάλους ρόλους, τους πρωταγωνιστικούς. Και εγώ αυτό ονειρευόμουν και στάθηκα τυχερός!

Έχει υπάρξει που την έχω βαρεθεί. Στην πρώτη παράσταση που έπαιξα είπα “βαριέμαι”. Βαριέσαι, δεν θες να ξαναπαίξεις, θες να μην ξαναδείς κανέναν ποτέ. Στη ζωή δεν βαριέμαι εύκολα γιατί αγαπώ την σταθερότητα, τη ρουτίνα, να είναι κάπως προβλέψιμα τα πράγματα.

Ο γάμος ήρθε γιατί βρήκα έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει άλλος για εμένα, ήταν το απόλυτο match. Με αποδέχθηκε αμέσως, ολόκληρο. Με τα χρόνια την Μαρία την ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο, αλλάζει, γίνεται μια καινούργια Μαρία. Εκείνη μπορεί να με έχει βαρεθεί, δεν ξέρω. Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής σου.

Ο μεγάλος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τι δουλειά κάνουμε! Έβλεπε ένα παιδικό που εξηγούσε τι είναι ο ηθοποιός και λέει “είναι αυτοί που λένε ψέματα, σαν αλήθεια”.

Έχω νιώσει ότι με αγαπούν αλλά θα πω ψέματα ότι αν πω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει αγαπηθεί και είμαι σίγουρος για αυτό! Οι άνθρωποι που εκτιθέμεθα σαν ηθοποιοί για μένα είναι πολύ τρομακτικοί. Καταλαβαίνει ότι κάποιος μπορεί να σε θαυμάσει στιγμιαία. Αν επιλέξεις να κάνεις Τέχνη για να σε αγαπήσει το κοινό, κάτι έχεις χάσει.

Μου αρέσει που στο Ναυάγιο ο σεναριογράφος δεν τα κάνει όλα ρόδινα! Βλέπουμε ότι υπάρχουν και σκοτεινές πλευρές σε αυτή τη δουλειά.

Χαίρομαι που οι προτάσεις που μου έγιναν είναι διαφορετικές! Μετά τον Σασμό μου έκαναν πρόταση στο θέατρο να κάνω ξανά τον Σταύρο!».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού: Αποχώρησε από την εκπομπή της