Γλυφάδα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη
Τηλεόραση

Γλυφάδα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Γλυφάδα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Τραγική φιγούρα η Δέσποινα Καρνέση

Σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτησαν φίλοι και συγγενείς τη Μαρία Καρνέση και τον Αντώνη Βλασσάκη, που το πρωί της περασμένης Δευτέρας δολοφονήθηκαν από έναν πρώην υπάλληλό της εφοπλιστικής οικογένειας.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο κοιμητήριο της Βούλας ειπώθηκε το τελευταίο αντίο με τις στιγμές συγκίνησης να διαδέχονται η μία την άλλη.

Στην είσοδο το στεφάνι με τις λέξεις που επέλεξε η Δέσποινα Καρνέση να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της. Μέσα στον αβάσταχτο πόνο για τον χαμό του άντρα της και της αδελφής της, καλείται να βρει δυνάμεις, ώστε η ναυτιλιακή εταιρεία να παραμένει στο μονοπάτι των επιτυχιών και της κερδοφορίας.

Η Δέσποινα Καρνέση, η αδελφή της Μαρίας Καρνέση και σύζυγος του Αντώνη Βλασσάκη ήταν η τραγική φιγούρα στην εξόδιο ακολουθία.

Στις κηδείες οι περισσότεροι υπάλληλοι απουσίαζαν. Βρίσκονταν στα γραφεία τους, αφού από την πρώτη στιγμή, τους έχει ζητηθεί να κλείσουν τα αυτιά και να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα καθήκοντά τους.

Οι σκηνές φρίκης όμως από τα όσα έζησαν την περασμένη εβδομάδα είναι αδύνατον να φύγουν από το μυαλό τους.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία στο Live News: «Κατευθείαν από πάνω ξεκίνησε (από την Μαρία Καρνέση). Κατέβηκε η κυρία Μαρία κάτω τρέχοντας και φώναζε ”βοήθεια, πεθαίνω” και κράταγε κάτι μαύρο. Δεν θυμάμαι αν ήταν τσάντα ή τηλέφωνο κομμένο. Δεν θυμάμαι γιατί έτρεχε η γυναίκα και από πίσω έτρεχε εκείνος. Την πυροβόλησε όταν ήταν κάτω από το γραφείο, όχι όταν ήταν πάνω στο γραφείο. Η κυρία Μαρία είχε έρθει και είχε κρυφτεί κάτω σε εμάς και την πυροβόλησε σαν χαριστική βολή».

Διαβάστε επίσης

Γλυφάδα – Μαρτυρία για τον Αιγύπτιο μακελάρη: «Ήταν ο προστάτης της οικογένειας και ο επιστάτης σε όλα…»