Γωγώ Δελογιάννη για Άλλον Άνθρωπο: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είχε πει για την καταγγελία πριν δημοσιευθεί»
Τηλεόραση

Γωγώ Δελογιάννη για Άλλον Άνθρωπο: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είχε πει για την καταγγελία πριν δημοσιευθεί»

Γωγώ Δελογιάννη για Άλλον Άνθρωπο: «Ο Πολυχρονόπουλος μου είχε πει για την καταγγελία πριν δημοσιευθεί»

Όσα είπε για τις καταγγελίες κατά του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4, βρέθηκε η Γωγώ Δελογιάννη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κοινωνική κουζίνα, Άλλος Άνθρωπος.

Η επιτυχημένη σεφ συμμετείχε σε όλες τις δράσεις που είχαν γίνει και μαγείρευε τεράστιες ποσότητες γευμάτων για όσους είχαν ανάγκη.

Όπως εξομολογήθηκε, δεν περίμενε επ’ ουδενί ότι θα προκύψουν τέτοιου είδους καταγγελίες και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την νέα κατάσταση.

«Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Με τούτα και με κείνα αυτό που συμβαίνει είναι ένα πλήγμα στην αλληλεγγύη που δεν της αρμόζει. Είμαι 11 χρόνια στον Άλλον Άνθρωπο. Δεν είναι ωραίο και για μένα συναισθηματικά ήταν πολύ βαρύ. Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη μου, πλάκα κάνεις; Εγώ έμαθα για την καταγγελία από τον κ. Πολυχρονόπουλο ότι την επόμενη θα το βγάλουν. Δεν τον ρώτησα, ό,τι είναι θα αποδειχθεί. Άλλοι ρώτησαν και ο Κώστας ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα. Ότι και αν πει η δικαιοσύνη, το πλήγμα στην αλληλεγγύη υπάρχει. Επειδή έκανα εντατική ψυχοθεραπεία τον τελευταίο καιρό γιατί λέω “χαζή είμαι; Τυφλή;”. Έλεγα στον εαυτό μου κάτσε δες σημάδια που έχεις αγνοήσει και δεν έβρισκα. Όταν θες σε κάτι να πιστέψεις, όλα τα ψήγματα τα κάνεις στην άκρη. Αν θες να πιστέψεις σε κάτι πολύ, ό,τι και αν είναι αυτό, όλα τα ψιλικοκό λες δεν έχουν σημασία. Δεν έχουμε μιλήσει από τότε και δεν ξέρω τι να πω. Υπάρχει ένα χάος.

Ωστόσο, είμαι πολλοί άνθρωποι που σκοπεύουμε κάπως, έχουμε πρόθεση βασικά να κάνουμε κάτι. Προχθές που πέρασα είδα ότι λειτουργούσε ο Άλλος Άνθρωπος αλλά εγώ δεν έχω πάει ακόμη. Πήγα μια μέρα και πήγα τρόφιμα, την άλλη μέρα έστειλα με έναν φίλο πρωινό αλλά έχω 10-15 μέρες που δεν έχω πάει. Κρύωσε η καρδιά μου. Έχουμε κάνει πολλές δράσεις, με εταιρείες, με φίλους μου, με ανθρώπους που έχουν βάλει πλάτη. Εγώ μίλησα με όλους τους φίλους μου που τους είχα σούρει από το χέρι και τους λέω “παιδιά, σόρρυ”. Βάλαμε κάτω κάποια κομμάτια της ιστορίας και ό,τι είναι, είναι. Δεν έχουμε να πούμε κάτι! Αυτό το “τι πιστεύεις;” μου κάθεται στο λαιμό τον τελευταίο καιρό. Ρωτάνε γιατί πρέπει να γίνει μια αναπαραγωγή. Ποιον νοιάζει τι είπε η Γωγώ Δελογιάννη; Στο υπόσχομαι…».

Διαβάστε επίσης

Γωγώ Δελογιάννη: «Άσπρισαν τα μαλλιά μου. Οι γονείς μου δεν μου μιλούσαν δύο μήνες, όταν…»