Γωγώ Καρτσάνα: «Από την στιγμή που γνωριστήκαμε δεν ξαναπήγα σπίτι μου»
Τηλεόραση

Γωγώ Καρτσάνα: «Από την στιγμή που γνωριστήκαμε δεν ξαναπήγα σπίτι μου»

Γωγώ Καρτσάνα: «Από την στιγμή που γνωριστήκαμε δεν ξαναπήγα σπίτι μου»

Η τηλεοπτική Μαρία από τη σειρά, Η παραλία, μιλά για την επική γνωριμία με τον άντρα της και τον γάμο τους στο Εκουαδόρ

Καλεσμένη στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε η Γωγώ Καρτσάνα την οποία και απολαμβάνουμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον σύζυγό της το 2018 αλλά και πώς πήρε την απόφαση να παντρευτεί μαζί του σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Δεν θυμάμαι που ήμουν όταν με πήραν τηλέφωνο για την Παραλία. Πέρασα από κάστινγκ αλλά υπήρχε ήδη μια γνωριμία και συνεργασία από το παρελθόν.

Δεν έχω ζήσει στο Εκουαδόρ, πήγα απλά δύο βδομάδες για ταξίδι και γάμο. Ήθελα να κάτσω παραπάνω αλλά είχα τα γυρίσματα για το Σόι. Ο άνδρας μου επειδή γεννήθηκε στην Ελλάδα έχει κρατήσει ένα όνομα και ένα επίθετο. Αλλά η πεθερά μου έχει μεγάλο όνομα. Πριν γνωρίσω τον Γιώργο είχα ψευδώνυμο στο facebook Δελαφράνγκα.

Γνωριστήκαμε στην Κίμωλο το 2018 όταν κάναμε διακοπές ξεχωριστά. Εγώ ήθελα να κάνω μόνη μου, το ίδιο και ο Γιώργος. Υπήρχε ένας φίλος που ήρθε να με βρει και μου λέει “Τι σου αρέσει στους άνδρες;”. Λέω “Ψηλά, αδύνατα πόδια”. Και έτσι όπως είπαμε στην παραλία μου λέει ο φίλος μου “Μωρή, κοίτα…”. Νιώθαμε αυτές τις 4 μέρες στο νησί σαν μαριονέττες. Η πρώτη μας βραδιά ήταν σε μια σπηλιά και βλέπαμε πανσέληνο. Ήταν όλα εύκολα, ευχάριστα, χαρούμενα. Πήγε όλο μόνο του!

Μου έκανε πρόταση στον έναν γάμο. Κανονίζαμε ταξίδι στο Εκουαδόρ. Και εκεί που καθόμασταν μου λέει “Δεν θες να παντρευτούμε εκεί;” και λέω “Εννοείται”. Τι να φιλοσοφήσω; Από μια ηλικία και μετά, ξέρεις τον εαυτό σου, ξέρεις τι δεν θες, τι θες. Και ο Γιώργος ήταν σε μια φάση που ήθελε να αράξει, ήθελα να αράξω και εγώ. Από την στιγμή που γνωριστήκαμε δεν ξαναπήγα σπίτι μου, έμεινα σπίτι του. Στα δύο χρόνια κάναμε το παιδί».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία – Twitter: «Να δω τον Γράντο με κολιέ κοχυλάκια και τι στον κόσμο»