Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το 80% όσων λέγαμε παλιά στην τηλεόραση δεν μπορεί να ειπωθεί. Θα ήμασταν στο ΕΣΡ κάθε μέρα»
Τηλεόραση

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το 80% όσων λέγαμε παλιά στην τηλεόραση δεν μπορεί να ειπωθεί. Θα ήμασταν στο ΕΣΡ κάθε μέρα»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Το 80% όσων λέγαμε παλιά στην τηλεόραση δεν μπορεί να ειπωθεί. Θα ήμασταν στο ΕΣΡ κάθε μέρα»

Όσα είπε στην Κατερίνα Ζαρίφη για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου

Καλεσμένος στην εκπομπή, Οδός Ζαρίφη 2, βρέθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν στη συνεργασία του με την Κατερίνα Ζαρίφη, στην οικογένειά του αλλά και στη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έτσι όπως είναι πλέον η κοινωνία και ο κόσμος, νομίζω θα απογειωνόταν. Σκέψου το έβλεπαν τότε. Τώρα που όλα είναι μαύρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, νομίζω θα το βλέπαμε. Εγώ θα το έκανα μεταμεσονύκτιο για να μπορούμε να εκφραστούμε όπως θέλουμε. Αυτά που λέγαμε τότε θα μπορούσε να παίξουν τώρα; Το έχω σκεφτεί το 80% δεν θα μπορούσε να ειπωθεί, θα ήμασταν στο ΕΣΡ κάθε μέρα. Τώρα έχουν παραγραφεί, για αυτό τα λέμε.

Τα έβλεπε ο κόσμος και γελούσε. Δεν περνούσαμε πάντα καλά, κάναμε αγώνα. Υπήρχαν όμως κομμάτια σε μόδες και έρευνες που γελούσαμε τόσο πολύ και περνούσαμε όλοι καλά. Κάτι είχε πει ο Μάκης Δελαπόρτας έως μακάβριο και μου λέει αυτή η κακούργα (σσ Ζαρίφη), με κοιτάει και πέφτω κάτω, βγαίνουμε από το πλάνο και από τότε βγήκε το γέλιο Δελαπόρτα.

Θα το χάσω το κορίτσι μου, θα τρέχει στον Δήμο Σαρωνικού. Δύο χρόνια δούλευε για αυτό. Έχω πάρει τόσα πολλά συγχαρητήρια από οτιδήποτε έχω κάνει. Αυτό είναι μεγάλη ευθύνη, το ξέρει βέβαια. Έχει να κάνει ωραία πράγματα η Ναταλί.

Εκ των πραγμάτων θα μιλήσουν για τη Ναταλί. Με τσαντίζει η υποκρισία και το ψέμα, το να πεις κάνει για να κάνεις σόου. Έχεις να πεις κάτι επί της ουσίας; Με χαρά να το ακούσω. Έχει διαβάσει και έχει ακούσει άπειρα πράγματα και δεν έχει μιλήσει, δεν θα μιλήσω ούτε εγώ. Θα πω μόνο ότι της έγινε πρόταση».

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το πιο ξηγημένο παιδί της τηλεόρασης»

«Πιστεύω ότι το 2024 θα είναι η χρονιά της. Η Κατερίνα είναι το πιο καλό και ξηγημένο παιδί της τηλεόρασης. Αυτό που βλέπεις, αυτό είναι.

Είναι κορυφή η συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα, συναδελφικότητας, επικοινωνίας, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για αυτή τη συνεργασία. Και όταν έφυγα έλεγα ότι ήταν η τέλεια συνεργασία.

Οι δυο τους θυμήθηκαν πολλές φορές τη συνεργασία τους στην Ελένη Μενεγάκη και άλλαζαν ρούχα μαζί  που δεν τους έκαναν

Δεν ξέρω τι θα γούσταρα. Θα ήθελα να κάνω μια αθλητική εκπομπή με νέα ταλέντα, δεν με θέλει κανείς. Θα μπορούσα να κάνω μαζί σου ένα βραδινό.

Σε θεωρώ άνθρωπό μου, ξέρω ότι πάντα θα είσαι εκεί!» είπε ο Γρηγόρης

Διαβάστε επίσης

Γρηγόρης Γκουντάρας: Δάκρυσε on air ακούγοντας τους γιους του να τον επαινούν! «Ρε μάγκες, ευχαριστώ!»