Γρηγόρης Μελάς: «Την επόμενη σεζόν κάποια κανάλια θα αναζητήσουν concept παρόμοια με το MasterChef»
Τηλεόραση

Γρηγόρης Μελάς: «Την επόμενη σεζόν κάποια κανάλια θα αναζητήσουν concept παρόμοια με το MasterChef»

Γρηγόρης Μελάς: «Την επόμενη σεζόν κάποια κανάλια θα αναζητήσουν concept παρόμοια με το MasterChef»

«Ο τηλεθεατής πρέπει ή να σε αγαπά ή να σιχαίνεται για να σε βλέπει!» είπε χαρακτηριστικά

Ο γνωστός τηλεκριτικός Γρηγόρης Μελάς πέρασε από κόσκινο την ελληνική τηλεόραση αλλά και την τηλεοπτική σεζόν.

«Είναι μια πολύ δύσκολη, ανταγωνιστική και σκληρή σεζόν από την οποία θα κριθούν πολλά» είπε ο δημοσιογράφος που συνεργάζεται αυτή τη σεζόν με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει δεχτεί προτάσεις, θα δεχτεί και άλλες και ξέρουμε ότι πάντα συζητά με το κανάλι που είναι και μετά θα συζητήσει τις άλλες προτάσεις» ανέφερε για τις φήμες ότι μετακομίζει στην πρωινή ζώνη η παρουσιάστρια.

«Θεωρώ ότι Σκορδά και Μπακοδήμου πρέπει να επαναδιαπραγματευτούν με το κανάλι, γνωρίζω ότι η Φαίη θα έχει τουλάχιστον άλλη μία πρόταση. Εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει και τι θέλει να κάνει» ανέφερε για τις δύο παρουσιάστριες του ΣΚΑΪ.

«Αν η Ναταλία αισθάνεται ότι κάνει διαφορετική εκπομπή σε σχέση με τι δεν ξέρω το σέβομαι. Είναι στο τηλεκοντρόλ του τηλεθεατή, ο οποίος πρέπει ή να σε αγαπά ή να σε σιχαίνεται για να σε βλέπει» ανέφερε για τη Ναταλία Γερμανού.

Ο Γρηγόρης δεν προκάμει! Γιατί να κάνει κι άλλη εκπομπή;

Σπουδαίοι κωμικοί ηθοποιοί θέλουν να αποδείξουν ότι θέλουν να παίξουν και δράμα. Οι παρουσιαστές έχουν κάποια απωθημένα, όπως του Νίκου Μουτσινά στη βραδινή. Ο Γρηγόρης γιατί να θέλει να αποδείξει κάτι; Το έχει αποδείξει. Δεν ξέρω αν θα είχε απήχηση μια πρωινή εκπομπή όπως έκανε παλιά» είπε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Την επόμενη σεζόν λόγω της τηλεθέασης του MasterChef κάποια κανάλια θα αναζητήσουν παρόμοια concept» προέβλεψε.

«Μην ανοίγουμε τα χρονοντούλαπα, επικίνδυνο πράγμα!» είπε για τη ρήση Βερύκιου ότι Μενεγάκη και Λαζόπουλος έχουν ευθύνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.