Η Αφροδίτη Γραμμέλη ακυρώνει το First Dates – «Φρικάρω»
Τηλεόραση

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ακυρώνει το First Dates – «Φρικάρω»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ακυρώνει το First Dates – «Φρικάρω»

Το νέο ριάλιτι του Star δεν την εντυπωσίασε καθόλου

Στα τηλεοπτικά… bottom κατατάσσει το First Dates η Αφροδίτη Γραμμέλη σύμφωνα με τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Γεια σου».

«Εμένα δεν μου αρέσει αυτό το προϊόν τηλεοπτικά. Δεν μου αρέσει η αισθητική του και το περιεχόμενο. Όταν ζούμε σε μια εποχή που πάμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα που γίνονταν λάθος και βλέπεις σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα να απορρίπτεται ένας άνθρωπος με χαρακτηρισμούς που αφορούν το σωματικό του βάρος και το ύψος του, τότε δεν κάνουμε τίποτα. Δεν περίμενα από την Ζενεβιέβ να είναι τόσο ευτυχισμένη μέσα σε ένα τέτοιο κόνσεπτ» σχολίασε η γνωστή τηλεκριτικός.

«Πολύ χιουμοριστικά όλα αυτά τα χρόνια ανεχόμασταν και παιδιά στο σχολείο να τα λένε “ο χοντρός” και “πλάκα κάναμε” ή να μιλάμε άσχημα σε ανθρώπους και να τους υποτιμούμε για την εξωτερική τους εμφάνιση, κάποιες ιδιαιτερότητες και κάποιες επιλογές. Μέσα από την πλάκα όμως λέγονται τα χειρότερα πράγματα. Δεν το λέω ειδικά για την Ζενεβιέβ, το λέω γιατί εμένα αυτό το πράγμα δεν με διασκεδάζει. Δεν με κάνει να γελάω, με κάνει να φρικάρω. Τώρα, αν η Ζενεβιέβ το βρίσκει αστείο, μπορεί να το εξηγήσει η ίδια. Δεν θα το εξηγήσω εγώ για αυτήν. Ο καθένας αποφασίζει τι προϊόν θέλει να βγάλει, τι προϊόν θέλει να υπηρετήσει και πως θέλει να το παρουσιάσει».

«Νομίζω ότι τα κριτήρια στην τηλεόραση έχουν ανοίξει υπερβολικά και επιλέγονται και άνθρωποι με λάθος κριτήρια. Και οι followers και η περιστασιακή δημοσιότητα και η συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι και το πόσο μπορεί μια δήλωση που έχεις κάνει να προκαλέσει και μια φράση σου ανοίγει δέκα πόρτες. Όλο αυτό για μένα είναι λάθος. Ένας άνθρωπος πρέπει να έχει εφόδια. Πρώτον πρέπει να μιλάει καλά ελληνικά, δεύτερον πρέπει να είναι δημοσιογράφος για να μπει σε δημοσιογραφική θέση. Φυσικά και να δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά αλλά πρέπει να υπάρχουν και προσόντα και ένα βιογραφικό» κατέληξε. .