«Η Αλίκη ήταν πολύ έντονη, μητρική, τρυφερή, όμως ήταν και αδίστακτα ανταγωνιστική»
Τηλεόραση

«Η Αλίκη ήταν πολύ έντονη, μητρική, τρυφερή, όμως ήταν και αδίστακτα ανταγωνιστική»

«Η Αλίκη ήταν πολύ έντονη, μητρική, τρυφερή, όμως ήταν και αδίστακτα ανταγωνιστική»

«Δεν άντεχα στην ιδέα ότι μπορεί να την έχανα»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και τον Τάσο Ιορδανίδη για τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη στιγμή που έμαθε τα άσχημα νέα για την σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, λέγοντας: «Είμαστε στη Θεσσαλονίκη, είχαμε κι έναν πολύ γερό τσακωμό πριν πάμε εκεί, αλλά τα είχαμε βρει…

Θύμωσα πάρα πολύ, ήμουν σαν παιδάκι. Θύμωσα, έλεγα “τι είναι αυτά τώρα;”, δεν άντεχα στην ιδέα ότι μπορεί να τη χάσω, ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά στο νοσοκομείο που μου έλεγαν “έλα σε ζητάει”, δεν πήγαινα, και πήγα με τον αδερφό της, αφού ήταν πια σε κώμμα. Την είδα πολύ λίγο. Μετά έκλαιγα μέρες, ήμουν στη Μητρόπολη όσες μέρες ήταν εκεί».

«Ήταν ευχή και κατάρα να με αντιμετωπίζουν ως τη διάδοχο της»

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι κάποιοι την ονόμασαν ως τη διάδοχο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Είναι ευχή και κατάρα να με αντιμετωπίζουν ως τη διάδοχό της. Ευχή γιατί έχεις αυτήν την αποδοχή από αυτήν την προσωπικότητα, άρα από όλον τον κόσμο. Από την άλλη, εγώ σαν ανάγκη στην καριέρα μου, το τι αποτύπωμα θέλω να αφήσω, καμία σχέση… Εγώ δεν το έκανα για τη βιτρίνα ή τη μαρκίζα.  Έγινα ηθοποιός για να παίζω και να ανακαλύπτω τον εαυτό μου, όχι για να με εγκλωβίσει η εικόνα και τα χρήματα ή συγκεκριμένοι ρόλοι που θα πρέπει να παίζω τα ίδια και τα ίδια», τόνισε αρχικά.

«Λειτουργούσε και μητρικά και ανταγωνιστικά και όλα. Πολλοί τσακωμοί. Ήταν πολύ έντονη, μητρική, τρυφερή, όμως ήταν και αδίστακτα ανταγωνιστική και επαγγελματίκή. Ήταν όλα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμα

Νίκος Υποφάντης: «Όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι ο γιος μου είχε καρκίνο νόμιζα ότι…»