Η ανατριχιαστική έκπληξη στη Ζήνα Κουτσελίνη – «Δεν ξέρω αν το αξίζω. Θα εγγυηθώ με όλη μου την καρδιά ότι…»
Τηλεόραση

Η ανατριχιαστική έκπληξη στη Ζήνα Κουτσελίνη – «Δεν ξέρω αν το αξίζω. Θα εγγυηθώ με όλη μου την καρδιά ότι…»

Η ανατριχιαστική έκπληξη στη Ζήνα Κουτσελίνη – «Δεν ξέρω αν το αξίζω. Θα εγγυηθώ με όλη μου την καρδιά ότι…»

Ένα ηχηρό μήνυμα δόθηκε μέσα από το Secret Song για το τέλος της βίας και των γυναικοκτονιών

Μία έκπληξη – γροθιά στο στομάχι επιφύλασσε το Secret Song για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με γυναίκες που τις έχει βοηθήσει στάθηκαν ευθύς μπροστά της.

Γυναίκες που βίωσαν την γυναικτονία μέσα από τις κόρες τους ή που τα παιδιά τους κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία για τη ζωή.

Καθεμία από αυτές εξομολογήθηκαν τα όσα έχει κάνει η παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες και πόσο τους στάθηκε σαν πραγματική μαμά και φίλη.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμηνεύει μαζί με όλες τις γυναίκες το «Θα προχωράμε μαζί», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα.

«Είμαι εδώ για σένα. Οι εκπλήξεις στη δική μου ζωή δεν μου αρέσουν αλλά το τολμώ για σένα και αισθάνομαι αγωνία και χαρά συνάμα. Άλλωστε έχω γράψει και υπάρχει δημόσια, η Ναταλία είναι παρουσιάστρια από το Α έως το Ω», είπε πριν κάτσει στην λευκή πολυθρόνα.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά!

Η μαμά της Άσπας, είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε για να την σκοτώσει. Αυτή η μάνα είναι ηρωίδα! Έχουμε κάνει πολλά με την Σπυριδούλα. Η Άσπα όταν χαμογελά, χαμογελά ολόκληρη η Σπυριδούλα και όλη η φύση.

Είμαστε αγκαλιά μεγάλη και με τις δύο μανούλες. Κάποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους, δολοφόνησαν. Γυναικοκτονία λέγεται!

Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που έγινε για μένα, δεν ξέρω αν το αξίζω. Αυτό που θέλω να εγγυηθώ με την καρδιά μου είναι ότι όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά, θα παλεύω με όλη μου την καρδιά. Ακόμη και έναν άνθρωπο να αλλάξουμε εκεί έξω, θα έχει πετύχει η εκπομπή».

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Καραμίχος: «Θέλω να γελάω και να κλαίω μαζί»