Η Άννα Βίσση για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος…»
Τηλεόραση

Η Άννα Βίσση για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος…»

Η Άννα Βίσση για τον εθισμό της Σοφίας Καρβέλα: «Ήταν μία δύσκολη περίοδος…»

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μία συνέντευξη «ποταμό»

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια στο τραγούδι, η Άννα Βίσση γιόρτασε και τηλεοπτικά την επέτειο σε μία συνέντευξη-ποταμό.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ εμφανίστηκε στην εκπομπή «Τετ α Τετ» και παρέα με τον Τάσο Τρύφωνος ξετύλιξε το νήμα της ζώης και της καριέρας της σε μία εξομολόγηση που θα συζητηθεί.

Με πρόσφατη την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στο Ηρώδειο που εκτός από αποθεωτικά σχόλια εισέπραξε και αρνητική κριτική η ίδια απάντησε:

«Αποδείχθηκε ότι έχω πει σπουδαία τραγούδια που στάθηκαν στο Ηρώδειο και επαρκώς. Διάβασα μια κριτική που έλεγε ότι η Βίσση τραγούδησε δικά της τραγούδια ενώ κάποιοι άλλοι χρειάζονται κάποιο άλλοθι με αφιερώματα».

«Το δικαιωμένη δεν είναι μία λέξη που μου αρμόζει γιατί μου δόθηκε πάρα πολλή αγάπη, Όχι από εκείνους που ήθελαν να με αμφισβητούν, ότι έκανα είχε πάντα επιτυχία, αναγνώριση και αγάπη από τον κόσμο».

Πώς θα ξεκινούσε μία ταινία για τη ζωή της;

«Θα ήταν γύρω στα 5-6 μου χρόνια γιατί τότε πρωτοάνοιξα το στόμα μου να τραγουδήσω. Η μάνα μου έλεγε “σςςς να τραγουδήσει η Άννα τώρα, λες και εγώ ήμουν η εντεταλμένη να γίνω η τραγουδίστρια.  Η μαμά μου ήταν σαν να έβλεπε το μέλλον».

Είχε ποτέ ενοχές που συγκριτικά με την επίσης ταλαντούχα αδερφή της Λία έλαβε μεγαλύτερη αναγνώριση;

«Το γεγονός ότι δεν το σκέφτηκα νομίζω έχει να κάνει με δυο όχι ότι είμαι αναίσθητη ότι η Λία έδειχνε πάντα την προτίμησή της να είναι πιανίστα και φυσικά η τραγουδίστρια μαζί με αυτό. Είχε άλλο όραμα για το δικό της τραγουδιστικό κόσμο. δεν συγκρουστήκαμε ποτέ, είχαμε άλλα ακούσματα, δεν ήμασταν στον ίδιο κόσμο«.

Η πρώτη φορά που κατάλαβε ότι έγινε σταρ

«Πρώτη φορά το κατάλαβα τη χρονιά που μάλωνα με τον Καρβέλα γιατί μου έδωσε λαϊκά τραγούδια και ενώ τον πολεμούσε αυτός μου είπε πρέπει να πεις και αυτά για να σε βάλει ο Έλληνας στην καρδιά του. Μετά από αυτό τον δίσκο ένιωσα ότι “την έκανα”».

Αν για κάτι μετανιώνει στην καριέρα της, αυτό είναι η συμμετοχή της σε talent show.

«Δεν ήθελα ποτέ να κάνω talent show  και το έκανα, το μετάνιωσα, το έκανα με κίνητρο τα χρήματα. Προσωπικά το πλήρωσα, δεν ήμουν χαρούμενη όταν το έκανα».

Η σχέση με την κόρη της και η δύσκολη περίοδος του εθισμού της

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια σε πιο προσωπικά της αφηγήσεις αναφέρθηκε στην περίοδο που η Σοφία Καρβέλα πάλευε με τον εθισμό της στο αλκοόλ.

«Ήμουν εκεί, μαζί πήγαμε στο κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν μία δύσκολη περίοδος για εκείνη, εγώ γενικά πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που αντέχω και πιστεύω ότι με την πίστη πέρασε η όποια πίκρα προυπήρξε.

Διαβάστε επίσης

Άννα Βίσση: «Έφτασα κοντά σε δεύτερο γάμο, μία σκέψη απόγνωσης. Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»