Η απάντηση Αλεξάνδρου: «Θα κάνω τα πάντα για μην περάσει το παιδί μου όσα πέρασα εγώ»
Τηλεόραση

Η απάντηση Αλεξάνδρου: «Θα κάνω τα πάντα για μην περάσει το παιδί μου όσα πέρασα εγώ»

Η απάντηση Αλεξάνδρου: «Θα κάνω τα πάντα για μην περάσει το παιδί μου όσα πέρασα εγώ»

Απάντησε για το θέμα των απειλών σε γνωστό δημοσιογράφο

Εξηγήσεις έδωσε τελικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε τηλεφωνική σύνδεση με τη Super Κατερίνα για τις αιτιάσεις του δημοσιογράφου Χρήστου Κούτρα ότι τον απείλησε όταν ο τελευταίος έβγαλε στη δημοσιότητα το όνομα του παιδιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, δέχτηκε απειλές από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ένιωσε ανασφάλεια και έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

«Με απειλούσε, έλεγε πράγματα που δεν μου άρεσαν, κατέφυγα στο αστυνομικό τμήμα όπου παραδέχτηκε ότι με απείλησε. Φοβήθηκα πάρα πολύ και ήθελα να είμαι ασφαλής και ήθελα να είναι το γεγονός καταγεγραμμένο» είπε ο Χρήστος Κούτρας.

Η απάντηση Αλεξάνδρου

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή για να μιλήσει για το θέμα.

«Να πω ότι είμαι καλά θα πω ψέματα. Πρέπει να κάπως να τελειώσει όλο αυτό. Καταλαβαίνω ότι ο Χρήστος μπορεί να το είδε έτσι, αλλά δεν καταλαβαίνει κάτι. Μόνο ο Αντρέας και ο Γρηγόρης μπορούν να με καταλάβουν που είναι γονείς.

Με ξέρεις πάρα πολλά χρόνια και ξέρεις ότι εκφράζω τα συναισθήματά μου πολύ. Πριν γίνω πατέρας δεχόμουν τα πάντα. Ήμουν στην εκπομπή και με έχουν βγάλει και βιαστή. Δε μίλησα ποτέ, με βρίζανε, έπαθα cancel. Aπό τη στιγμή που γίνεσαι πατέρας αλλάζουν οι ευθύνες σου, πρέπει να προστατεύεις το παιδί σου και την οικογένειά σου. Πάντα ήθελα παιδί, από τη στιγμή που το απέκτησα θα κάνω τα πάντα για να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει. Δεν θέλω να κάνουν νούμερα στην πλάτη της οικογένειάς μου και περισσότερο στο παιδί μου. Είναι ευαίσθητο ό,τι έχει να κάνει με το παιδί μου.

Ο ίδιος λέει ότι είχαμε τέλειες σχέσεις.

Δεν τον αμφισβητώ γιατί τη δική μου ανησυχία να την εξέλαβε έτσι γιατί ήμουν θυμωμένος. Γιατί να μην με ρωτήσει; Είναι πάρα πολλά.

Θα τα βγάλω τα μηνύματα και θα τα στείλω. Βγήκε στην πλάτη μου να πάρει άλλο ένα κλικάρισμα.

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα με πιο δικαίωμα έβγαλε το όνομα του παιδιού μου;

Αν το εξέλαβε ως απειλή του ζητά συγγνώμη και από σας».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο Χρήστος Κούτρας φέρεται να έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου το επίμαχο απειλητικό μήνυμα, δεν δέχτηκε όμως να βγει στον αέρα για να αντιπαρατεθεί με τον Δημήτρη.