7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας!
Τηλεόραση

7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας!

7 ειδήσεις που θα απασχολήσουν τη μέρα σας!

Καινούρια εβδομάδα και τα νέα είναι πολλά. Τι έγινε, τι γίνεται και τι πρέπει να ξέρετε για να μη σας πιάσουν αδιάβαστους;

1. Έρχεται ολοταχώς ο «Ορέστης» με καταιγίδες και ενισχυμένους νοτιάδες έως 8 μποφόρ, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας μέχρι και 6 βαθμούς! Ήδη από το πρωί βρέχει στο Ιόνιο. Το απόγευμα αναμένονται καταιγίδες, τοπικά ισχυρές, στη νότια Πελοπόννησο και στη δυτική Κρήτη. Μέχρι αύριο ο Ορέστης θα επισκεφτεί τις Κυκλάδες και τη Στερεά Ελλάδα ενώ το μεσημέρι της Τρίτης αναμένεται να “χτυπήσει” τα νησιά του Αργοσαρωνικού.

2. Καλά νέα για τις συντάξεις, αφού όπως φαίνεται το προσχέδιο του προϋπολογισμού πήρε το «πράσινο φως» από την Κομισιόν, χωρίς περικοπές στις συντάξεις, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

3. Μετανιώνουν τώρα οι Βρετανοί για το Brexit! Χιλιάδες πολιτών διαδήλωσαν το Σάββατο στο Λονδίνο ζητώντας να ξαναγίνει η ψηφοφορία για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

4.  Αλλάζει η ώρα την Κυριακή. Τα ρολόγια μας θα πάνε μια ώρα πίσω για να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω. Τώρα όλοι αναρωτιόμαστε αν αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα το κάνουμε!

5. Φαίνεται ότι η Αμερική δεν εμπνέει τον Lewis Hamilton. Ο πρωταθλητής της Formula 1 έχασε τον αγώνα του Όστιν στο Τέξας και τερμάτισε μόλις τρίτος πίσω από τον Kimi Raikonnen. Ο Φινλανδός έδειξε από το πρώτο λεπτό της κούρσας τα “δόντια” του και χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Ferrari.

6. Φάνηκε επιτέλους η κοιλίτσα της Meghan Markle! Η μέλλουσα μαμά περιοδεύει στην Αυστραλία μαζί με τον πρίγκηπα Harry. Φρόντισε, λοιπόν, να φορέσει λίγο πιο στενά φορέματα αλλά και να κρατάει διακριτικά την κοιλιά της ώστε το χαρμόσυνο νέο να μην ξεφύγει από κανέναν παπαράτσι.

7. Μεγάλο σοκ φαίνονται να πέρασαν την περασμένη εβδομάδα ο David και η Victoria Beckham. Τρεις επίδοξοι ληστές κατάφεραν προς στιγμήν να παραβιάσουν την πολυτελή εξοχική κατοικία τους στη Μεγάλη Βρετανία. Τελικά βέβαια έγιναν αντιληπτοί και δεν κατάφεραν καν να πλησιάσουν το διάσημο ζεύγος. Το συμβάν καταρράκωσε τη Victoria και οδήγησε τον David στο να λάβει πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να προστατέψει την οικογένειά του.