Η κολοκυθοτυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι μια από τις πιο αγαπημένες, απλές αλλά και νόστιμες εκδοχές της ελληνικής πίτας. Με καταβολές από την παραδοσιακή κουζίνα και την υπογραφή του Βαγγέλη Δρίσκα από την εκπομπή Chef στην κουζίνα σας, η συγκεκριμένη συνταγή απευθύνεται ακόμη και σε αρχάριους, που θέλουν να δημιουργήσουν κάτι σπιτικό, χωρίς κόπο και με απόλυτη επιτυχία.
Η υφή της είναι ανάλαφρη, σχεδόν κρεμώδης, και γεμάτη γεύση χάρη στον συνδυασμό των φρέσκων κολοκυθιών και των τυριών. Δεν απαιτεί φύλλο, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές, και γίνεται σε ελάχιστο χρόνο.
Είναι ιδανική για πρωινό, brunch, ένα εύκολο μεσημεριανό, ελαφρύ βραδινό ή ακόμα και για το γραφείο.
Νόστιμη τάρτα με κιμά, μπίρα και τσένταρ από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Είναι μια πίτα που φτιάχνεται με υλικά που έχουμε σχεδόν πάντα στο σπίτι και γίνεται γρήγορα αγαπημένη για όλη την οικογένεια.
Αν ψάχνεις για μια συνταγή που συνδυάζει απλότητα, παράδοση και γεύση, αυτή η κολοκυθοτυρόπιτα χωρίς φύλλο είναι η ιδανική επιλογή.
Διαβάστε επίσης: Μπανόφι στο ποτήρι που θα σε… ξετρελάνει από τον Βαγγέλη Δρίσκα!