Η Παραλία – Νικόλας Παπαγιάννης: «Ο ήρωας μου δεν βίασε τη γυναίκα του…»
Τηλεόραση

Η Παραλία – Νικόλας Παπαγιάννης: «Ο ήρωας μου δεν βίασε τη γυναίκα του…»

Η Παραλία – Νικόλας Παπαγιάννης: «Ο ήρωας μου δεν βίασε τη γυναίκα του…»

«Ήταν μια σιωπηλή συνεννόηση ενός αντρόγυνου»

Ο ηθοποιός, Νικόλας Παπαγιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» για την καριέρα του, τη σύζυγό του, αλλά και τον ρόλο του στη σειρά «Η Παραλία».

«Ο ρόλος Γράντου είναι σκοτεινός, μπερδεμένος και οι άνθρωποι γενικώς που έχουν άλυτα θέματα πάντα μα πάντα επιστρέφουν στην ίδια ακριβώς αποθήκη, την αποθήκη της βίας, της οργής, από εκεί αντλούμε δηλαδή το υλικό μας, έτσι νομίζω και για τον Γράντο» είπε αρχικά για τον ρόλο του στη σειρά της ΕΡΤ και συνέχισε:

«Όταν πήρα τον ρόλο στα χέρια μου είπα ότι μάλλον δεν θέλω να το κάνω. Τους ρόλους μου πάντα τους δικαιολογώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τους νομιμοποιώ ή τους προτείνω σαν παραδείγματα».

Για τη σκηνή του βιασμού της γυναίκας του από τον ίδιο, στο πρώτο επεισόδιο, ξεκαθάρισε: «Ο Γράντος δεν τη βίασε, αυτή είναι η πραγματικότητα αυτού του ζευγαριού. Ο Γράντος ούτε έσκισε κάποιο ρούχο, ούτε χαστούκισε κανέναν, αντιθέτως είδαμε μια σκηνή που μπήκε σε έναν χώρο και έδωσε το σήμα, να παρασυρθούν κάποια πράγματα από το τραπέζι και να γίνει μία πράξη, άσχετο αν μας αρέσει ή όχι. Ενώ μοιάζει βιασμός, για εμένα, είναι μια σιωπηλή συνεννόηση ενός αντρόγυνου, που όταν παρατηρούμε απ’ έξω πράγματα, μας φαίνεται ωμή κι απαίσια.  Ξέρετε, αν είχαμε τη δυνατότητα να μπαίνουμε σε διάφορα σπίτια, ανά πάσα ώρα και στιγμή, αυτά που θα βλέπαμε δεν θα μας τρόμαζαν απλώς, θα χάναμε τον ύπνο μας».

Για το τι του λένε στον δρόμο: «Κάποιες κυρίες αγαπημένες που έχω στο σούπερ μάρκετ μου λένε “μα καλά, τόσο γλυκός πώς γίνεται;”. Αλλά, νομίζονται το δέχονται όμορφα γιατί οι ρόλοι που καμιά φορά μας τρομάζουν, κάτι μας θυμίζουν, αλλιώς δεν μας τρομάζουν».

«Οι μεταπτώσεις του ήρωά μου, μου κοστίζουν πάρα πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν με επηρεάζει στην προσωπική μου ζωή. Η συμφωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι ότι πριν μπω στο σπίτι, όλα αυτά έχουν ξεχαστεί. Μιλάω πολύ με τη γυναίκα μου για να αποφορτίζομαι και είναι υπέροχο αυτό.  Η Δανάη κι εγώ καταλαβαινόμαστε, δεν έχει να κάνει με το επάγγελμα», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα

Η παραλία – Twitter: «Ρε Χουντικοί, κάτω τα χέρια σας από τον Χάρι»