Μια βόλτα στην prime time της Πέμπτης
Τηλεόραση

Μια βόλτα στην prime time της Πέμπτης

Μια βόλτα στην prime time της Πέμπτης

Το βραδινό πρόγραμμα, ή αλλιώς η prime time ζώνη της Πέμπτης είναι το πιο γεμάτο της εβδομάδας. Το “Nomads” ξεκινάει 9 παρά. Δέκα λεπτά αργότερα ξεκινούν το “The Voice” και “Master Chef Junior”. Λίγο πριν τις 10 αρχίζει το «Τατουάζ», ενώ στις 11, με τα παιδάκια του Master Chef να πηγαίνουν για ύπνο, αρχίζει και το “Project Runway” (το οποίο από βδομάδα θα προβάλλεται Πέμπτη και Παρασκευή στις 10).

Halloween cupcakes κι αποχωρήσεις με κλάματα

Σε κλίμα Halloween τα παιδάκια του Master Chef Junior, στόλισαν cupcakes με απόλυτη επιτυχία για την ηλικία τους. Ύστερα, ήταν η δοκιμασία αποχώρησης με Τόνια-Μαρία και Κική να αποχαιρετούν το παιχνίδι. Το «τηλεοπτικό παράδοξο» είναι ότι τα παιδάκια, ναι μεν έχουν δημιουργήσει φιλίες μεταξύ τους, αλλά δεν δημιουργούν καμία αντιπαράθεση. Με μια μικρή βόλτα στο #MasterChefJuniorGr, το μόνο που βλέπεις είναι μηνύματα υποστήριξης σε όλα τους. Μετά το τέλος της εκπομπής που είδαμε το τρέιλερ, το Twitter γέμισε με ανυπομονησία για τον Κωνσταντίνο Τερπεζίδη, τον πιτσιρικά με τις καλύτερες ατάκες, που επιστρέφει στο αποψινό επεισόδιο του Master Chef Junior.

Nomads… ο βασιλιάς του Twitter

Το φετινό Nomads έχει ένα τεράστιο ατού: την παρουσία του Σάββα Πούμπουρα στο Twitter. Απαντάει σε όλα τα μηνύματα, κάνει πλάκα με τους τηλεθεατές, χωρίς να σνομπάρει κανέναν. Επίσης, η σύντροφος του Δημήτρη Κοργιαλά, Φωτεινή Ψυχίδου, τον απειλεί μέσω Twitter για όσα λέει στην εκπομπή. Το αγώνισμα στις λάσπες έδωσε τροφή για πολλά σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, στο νησί, μέχρι την Κυριακή, που θα φτάσουν οι εισβολείς του Survivor, θα είναι οι Κροκόδειλοι και στη Σαβάνα οι Λεμούριοι.

Τατουάζ με άρωμα Survivor

Τα περισσότερα σχόλια του #tatouaz είναι με διαφορά για το Γιώργο Αγγελόπουλο. Όχι μόνο για την εμφάνισή του, αλλά και για το ρόλο που ερμηνεύει στην καθημερινή σειρά του Alpha. Εδώ, αξίζει να αναφέρουμε, ότι είναι από τις λίγες σειρές που γίνεται τόσος πολύς σχολιασμός στο Twitter.

The Voice of Twitter

Το μουσικό skow του ΣΚΑΪ έχει πολλούς fan και στα κοινωνικά δίκτυα. Σχολιασμός για τον κάθε παίκτη των blind auditions και σχόλια αρκετά «φαρμακερά» για όσους δεν περνούν στην επόμενη φάση. Ωστόσο, το καλό με την εκπομπή αυτή είναι πως δεν έχει στοιχεία reality.

Μια βόλτα στην εξοχή του Project Runway

Σεμεδάκια, γκλίτσες και παράδοση ήταν οι πρωταγωνιστές στο Project Runway της Πέμπτης. Δεν ξέρουμε αν οι παίκτες κατάφεραν να βγάλουν φόρεμα με 40€ budget, ξέρουμε όμως πώς αντέδρασε ο Tim Gunn όταν το έμαθε.