Η πρώτη αντίδραση του περιβάλλοντος Μακρή μετά την ανάρτησή του, η άγρια φυγάδευση της Βέλλη και η «έκρηξη» Μικρούτσικου
Τηλεόραση

Η πρώτη αντίδραση του περιβάλλοντος Μακρή μετά την ανάρτησή του, η άγρια φυγάδευση της Βέλλη και η «έκρηξη» Μικρούτσικου

Η πρώτη αντίδραση του περιβάλλοντος Μακρή μετά την ανάρτησή του, η άγρια φυγάδευση της Βέλλη και η «έκρηξη» Μικρούτσικου

Τι δηλώνει το περιβάλλον Μακρή, πώς αντέδρασε η Άννα Μαρία στις κάμερες;

Πρωτοσέλιδο θέμα έχει γίνει η ανάρτηση του Άρη Μακρή που θέλησε μετά από δύο χρόνια να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι εκείνος η πρώην σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη που την κακοποιούσε.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι παρότι δεν αναφέρθηκε όνομα, δεν είναι εκείνος ο άνθρωπος που κακοποιούσε τη youtuber.

Όπως φαίνεται από τα σχόλια στην ανάρτησή του, του καταλογίζουν δόλο για την καθυστερημένη ανάρτηση και πως το κάνει για λόγους δημοσιότητας.

Η κάμερα της Super Kατερίνας πέτυχε την Άννα Μαρία Βέλλη και προσπάθησε να της αποσπάσει μια δήλωση μετά την εξέλιξη αυτή.

Τα πράγματα όμως πήγαν να εκτροχιαστούν όταν μία φίλη της μπήκε μπροστά και απώθησε βίαια την κάμερα λειτουργώντας ως «σωματοφύλακας» της youtuber που…διέφυγε με το αυτοκίνητό της.

Η εκπομπή προσέγγισε και τον Fipster που βρισκόταν στο ίδιο μέρος , έναν από τους κολλητούς της Άννας Μαρίας, ο οποίος πολύ εύστοχα απάντησε για το θέμα: «Εμένα ρωτάς για αλλονών υποθέσεις;».

Αποκλειστικά στη Super Κατερίνα προβλήθηκε η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του Άρη Μακρή για την ανάρτησή του.

«Είχε ως μόνο σκοπό να διατυπώσει τη θέση του, ήταν η μόνη επιλογή που του είχε μείνει. Για κανέναν λόγο δεν θέλει να διογκωθεί οτιδήποτε. Ο λόγος της ανάρτησης είναι ψυχολογικός και πηγάζει από την ανάγκη να βγει η αλήθεια του. Κανένας άλλος δεν μπορεί να εκφέρει προσωπική άποψη για ένα τέτοιο ζήτημα.

Όσα λέγονται τον έχουν δυσκολέψει, τον έχουν επιβαρύνει. Πρέπει κάπως να λήξει όλο αυτό που συμβαίνει και μάλιστα με τον σωστό τρόπο, την ψύχραιμη διαχείριση. Δεν πρέπει να χαθεί το δίκιο».

Τι είπε ο πρώην σύντροφος της Άννας Μαρίας, Κώστας Μαλιάτσης;

«Δεν μου έχει αναφέρει ότι είχε δεχτεί κακοποιητική συμπεριφορά από πρώην της. Εκείνη ξέρει. Ξανάγινε viral, το θέμα είναι και να λυθεί και να μην γίνονται με κανέναν. Δεν γνωρίζω καν αν είναι αυτός ο άνθρωπος».

Το θέμα έφερε την «έκρηξη» του Ανδρέα Μικρούτσικους που εστίασε στο γεγονός ότι η φίλη της Άννας Μαρίας άσκησε βία μπροστά στην κάμερα απωθώντας την.

«Βλέπουμε ένα βίντεο και το θέμα είναι ότι μία φίλη χειροδικεί. Εκεί ήταν το ζουμί και όχι αν η Άννα Μαρία είχε δίκιο. Ούτε καν κακή συμπεριφορά. Επί μήνες κριτικάρουμε τον Νταλάρα και δεν βλέπουμε μια φίλη της να ασκεί βία. Είναι σκηνές βίας μπροστά στην τηλεόραση. Αυτό θα έπρεπε να μας έχει σηκώσει την τρίχα. Αυτό είναι κακοποίηση» είπε.

Μάλιστα όταν η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να κάνει αντίλογο ο παρουσιαστής είπε: «Αιδώς Αργείοι, ντροπή και λίγος σεβασμός! Προχωρήστε! Να δώσεις εξετάσεις αλλού όχι σε μένα».

Δείτε τα πλάνα:

Μάλιστα το θέμα πήρε και άλλες διαστάσεις καθώς ο Άρης Μακρής κάνει πρόβες για να είναι σε θεατρική παράσταση και η Γιούλη Ηλιοπούλου που την ανεβάζει προσανατολίζεται να αναβάλει την παράσταση και να αντικαταστήσει τον Άρη Μακρή.

«Είμαστε όλοι ταραγμένοι για αυτό που έχει συμβεί. Θα συζητήσω με τον Άρη και τους άλλους συντελεστές και θα δούμε. Άριστη είναι η συνεργασία μας αλλά αυτό είναι πολύ ευαίσθητο θέμα. Είμαι γυναίκα, είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη και είναι δύσκολα στην ψυχολογία του και ο Άρης και όλοι μας».