Η συγκίνηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον πατέρα της: «Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι είναι ότι…»
Τηλεόραση

Η συγκίνηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον πατέρα της: «Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι είναι ότι…»

Η συγκίνηση της Αντιγόνης Κουλουκάκου για τον πατέρα της: «Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι είναι ότι…»

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Μπαμπά-δες και βούρκωσε όταν η συζήτηση ήρθε στον πατέρα της που δεν είναι στη ζωή

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν καλεσμένη του Τάσου Ιορδανίδη στο Μπαμπά-δες και αρχικά έκαναν χιούμορ αν θα τον λέει Τάσο ή Μάνο αφού παίζουν μαζί στη Γη της ελιάς και είναι η θεία του η Ιουλία.

«Λοιπόν, ανιψάκι μου…» ξεκίνησε να λέει.

Η ηθοποιός μίλησε για τον λίγων μηνών γιο της. «Είναι βίωμα, δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Εκτός του ότι είναι θαύμα της ζωής, δεν μπορεί να μεταφερθεί σε λόγια. Κάθε μέρα ανακαλύπτω κάτι για μένα που δεν ήξερα, ανακαλύπτω τον γιο μου και η ζωή είναι ένα ρόλερ κόστερ ευφορίας. Δεν στο χαλάει τίποτα, ούτε τα κακάκια του, τα “πιπιά” μέσα στη μούρη όταν τον αλλάζεις…».

Όπως εξήγησε, δεν καταλάβαινε κάτι γιατί είχε δύσκολη εγκυμοσύνη. «Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την 22η εβδομάδα που αρχίζεις να τον ακούς. Και πάλι και θα πέσουν να με φάνε την ημέρα που γεννήθηκε πάλι δεν μπορώ να σου πω ότι έπαθα κάτι. Γεννήθηκε πολύ γρήγορα με καισαρική, ήταν κάτι πολύ ανώδυνο, αυτός ήταν πολύ όμορφος, λες και μου έφεραν μια κούκλα, εγώ δεν είχα πονέσει καθόλου και δεν πέρασα τίποτα από όσα μου είχαν πει ότι θα συμβούν. Στον πρώτο θηλασμό ένιωσα “δέσιμο”, βλέπεις ένα πλασματάκι που εξαρτάται από σένα και κάθε σου κίνηση το επηρεάζει. Εκεί ανακαλύπτεις το θαύμα» ανέφερε.

Όπως έχει ξαναπεί, δεν ήθελε να κάνει παιδιά. «Τώρα ήρθε κάπως φυσικά γιατί υπήρχαν ήδη δύο παιδιά και η αγάπη του συντρόφου μου προς τα παιδιά του μού έβαλε την ιδέα. Αν δεν τον είχα γνωρίσει δεν νομίζω ότι θα έκανα παιδιά. Έλεγα “όταν γνωρίσω τον πατέρα του παιδιού μου”».

«Είμαι αγορομάνα, γενικά από μικρή έλεγα ότι θέλω δύο αγόρια, ήξερα και τα ονόματά τους» είπε αλλά εξήγησε ότι είτε αγόρι είτε κορίτσι έκανε δεν θα είχε πρόβλημα.

Η συγκίνηση της ηθοποιού ήταν έκδηλη όταν ο Τάσος Ιορδανίδης τη ρώτησε για τον πατέρα της που δεν είναι στη ζωή και δεν πρόλαβε να δει τον εγγονό του και αν αυτό τη στεναχωρεί.

«Θες να βάλω τα κλάματα» του είπε και βούρκωσε.

«Έχω μια βέρα αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Ο πραγματικός λόγος που δεν παντρεύομαι, δεν πάω στην εκκλησία ή στο δημαρχείο είναι γιατί δεν υπάρχει κάποιος να με πάει. Ένας λόγος προσωπικός, εσωτερικός είναι αυτός».

Η συζήτηση πήγε και στο θέμα δουλειά και παιδί και πώς θα αντιδράσει αν το παιδί της τής πει ότι του λείπει επειδή δουλεύει πολύ. «Επειδή δουλεύω για να μεγαλώσει χωρίς να του λείψει τίποτα, θα προσπαθούσα να του εξηγήσω».

Η ηθοποιός βούρκωσε και πάλι όταν ο Τάσος Ιορδανίδης της ζήτησε να τραγουδήσει κάτι στον γιο της. «Δεν έχω κλάψει ούτε όταν γεννήθηκε το παιδί μου και αισθάνθηκα λίγο άσχημα!».

«Έπρεπε να με συναντήσεις» της είπε με χιούμορ ο συμπρωταγωνιστής της.