Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που…»
Τηλεόραση

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που…»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που…»

«Χείμαρρος» ο τηλεκριτικός μιλώντας για την showbiz!

O Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στην εκπομπή  Fay’s Time και σχολίασε την τηλεοπτική επικαιρότητα και τα πρόσωπα της showbiz.

«Λέω τη γνώμη μου αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σωστή» ανέφερα αρχικά.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα και του Πάνου Βλάχου, είπε:

«Ο Γιώργος Νταλάρας είναι μια χαρά. Ο καθένας που έχει λίγο μυαλό, θα μπορούσε να βγει και να πει “ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό που μας είπατε”. Αντί να του πουν μπράβο, βγήκε ο καθένας να πει το μακρύ του και το κοντό του και έκαναν και του έξυπνους. Ο τρόπος αυτός είναι, αν σου αρέσει! Αν δεν σου αρέσει μη πας να του πάρεις συνέντευξη. Άλλο Γιώργος Νταλάρας, άλλο Πάνος Βλάχος», δήλωσε αρχικά.

«Ο Πάνος Βλάχος είναι καλός, αλλά ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν πρωταγωνιστής. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας θα μπορούσε να πει “μη μου λερώσετε την πρεμιέρα”. Άμα καλείς στο σπίτι σου τους ανθρώπους, θα σε λερώσουν, εσύ τους έχεις καλέσει, δεν σε περίμεναν έξω από το σπίτι σου», συμπλήρωσε.

Για την Ναταλία Γερμανού και την Σίσσυ Χριστίδου, σχολίασε:

«Η Ναταλία έχει αγωγή. Τα είπε μια χαρά. Αυτό που είπε η Σίσσυ Χριστίδου για τη Ναταλίας το είπε ειρωνικά. Αλλά να πω κι ένα μπράβο στη Σίσσυ Χρηστίδου που δεν απέλυσε από την εκπομπή της τον Νίκο Συρίγο».

«Ένας δημοσιογράφος και δη νέος δημοσιογράφος, θα τρέξει να πάει να πάρει μία δήλωση. Το θέμα είναι πώς το κάνεις το πέσιμο, ο καθένας όπως βλέπει τα πράγματα», σχολίασε για τα πεσίματα.

Ακόμη μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποίο παλαιότερα υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ τους, τι είπε:

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για εμένα ότι είμαι κακόψυχος. Αυτό είναι υποκρισία. Το να λες μόνο καλά πράγματα, είναι σαν να υποκρίνεσαι το καλό παιδί».

Επίσης αναφέρθηκε και σε ένα είδος μουσικής, το ”νεοσκυλάδικο”, όπου συμπεριέλαβε μέσα την Άντζελα Δημητρίου και τον Λευτέρη Πανταζή:

«Δεν θα ασχοληθώ με την Άντζελα Δημητρίου, δεν αξίζει τον κόπο. Γιατί να σχολιάσω κάτι που θεωρώ εκ των πραγμάτων κακό; Ο Λευτέρης Παντάζης και η Άντζελα Δημητρίου είναι κατ’ εξοχήν ονόματα του ”κακού”. Αυτοί οι δύο ξεκίνησαν τη μόδα του “νεοσκυλάδικου” που χάλασε τη νύχτα και το ελληνικό τραγούδι. Δεν είχαν ταλέντο. Αν δεν έχεις μύθο, αναγκάζεις τους ανθρώπους να ασχοληθούν με ”παραμύθι” και όλα αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι όταν δεν έχουν κάτι να δώσουν».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου για Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Είχε πει στον πατέρα μου ότι δεν θα πετύχω ποτέ»