Ηλέκτρα – Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο Τότσικας έβγαλε τα ρούχα και μπήκε αυτός στο ποτάμι για να…»
Τηλεόραση

Ηλέκτρα – Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο Τότσικας έβγαλε τα ρούχα και μπήκε αυτός στο ποτάμι για να…»

Ηλέκτρα – Έμιλυ Κολιανδρή: «Ο Τότσικας έβγαλε τα ρούχα και μπήκε αυτός στο ποτάμι για να…»

Όσα είπε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Ηλέκτρα

Ένα μικρό διάλειμμα έκανε η Έμιλυ Κολιανδρή από τα γυρίσματα της σειράς, Ηλέκτρα, και μίλησε στο ERT Backstage για τον ρόλο της.

Η ηθοποιός μοιράστηκε και τις σκηνές που την έχουν στιγματίσει αλλά και την ενσυναίσθηση του Αποστόλη Τότσικα που τη βοήθησε σε μια αρκετά δύσκολη σκηνή.

«Εξελίσσονται πολύ ωραία τα πράγματα. Δεν σε αφήνει να κουραστείς. Οι ήρωες και συγκεκριμένα η Ηλέκτρα περνάει από 40 κύματα. Ήξερα την κατάληξη της ηρωίδας και του έρωτα. Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτό το παζλ που τα αγνοώ και με εκπλήσσουν ευχάριστα. Έχω μόνο σεβασμό για αυτούς που κάνουν καθημερινές σειρές. Αφού τελειώσει το 10ωρο θέλει και διάβασμα για τα επόμενα.

Υπάρχουν περίοδοι που είμαστε τελείως χαμένοι με τον Χρήστο Λούλη. Ίσως είναι και το μυστικό αυτό για να κρατηθεί μια σχέση. Όταν τον επιθυμείς κρατάει περισσότερο. Ο Χρήστος έχει γοητευτεί από το αποτέλεσμα και νιώθω υπερήφανη για τη σειρά. Όλοι οι ηθοποιοί στους ρόλους τους είναι ένας και ένας.

Με τον Τάσο Γιαννόπουλο έχουμε συνεργαστεί και στο Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ. Με τον Αποστόλη Τότσικα είμαι χαρούμενη για αυτή τη συγκυρία. Έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο που αποφορτίζει την ένταση. Λειτουργεί και στη μεταξύ μας χημεία, των ρόλων.

Κάθε μια από αυτές τις γυναίκες εκπροσωπεί και μια άλλη εποχή. Με συγκινεί η αντιπαράθεση του παλιού με το καινούργιου και η σχέση κόρη – μητέρας που είναι αγάπης και κόντρας. Μία πολύ ωραία σκηνή είναι αυτή που ο σύζυγός της ανακαλύπτει ότι διαβάζει ρεμπό και καίει το βιβλίο.

Όταν έβαλα το πόδι μου στο ποτάμι έπαθα σχεδόν κρίση πανικού. Το ποτάμι ήταν πολύ κρύο και είχε μεγάλη ροή. Έπρεπε να γίνει με έναν τρόπο χαριτωμένα, να το διασχίσει, ότι είναι κάτι μαγικό. Αυτό όλο έγινε με τεράστια δυσκολία. Θυμάμαι ότι ο Αποστόλης έκανε κάτι πολύ συγκινητικό. Έβγαλε τα ρούχα και μπήκε αυτός στο ποτάμι, έκανε ας πούμε σαν πρόβα.

Μου στέλνουν κάποια σάιτ που ασχολούνται με γυναικεία θέματα και χρησιμοποιούν συχνά τη σειρά για να μιλήσουν για τη θέση της γυναίκας σε εκείνη την εποχή και δεν έχουν αλλάξει τόσα χρόνια μετά».

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα – Twitter: «Μερόπη, πιο Χουντική από σένα δεν υπάρχει!»