Ηλέκτρα – Κατερίνα Διδασκάλου: «Αν η Μυρσίνη έβλεπε τη Δόμνα, θα την έφτυνε!»
Τηλεόραση

Ηλέκτρα – Κατερίνα Διδασκάλου: «Αν η Μυρσίνη έβλεπε τη Δόμνα, θα την έφτυνε!»

Ηλέκτρα – Κατερίνα Διδασκάλου: «Αν η Μυρσίνη έβλεπε τη Δόμνα, θα την έφτυνε!»

Όσα είπε για τον ρόλο της Δόμνας που υποδύεται στη σειρά, Ηλέκτρα

Στα γυρίσματα της σειράς, Ηλέκτρα, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής ERT Backstage και συνάντησε την Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται την Δόμνα.

Η ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της, πώς προσπάθησε να την προσεγγίσει και να την παρουσιάσει στο ευρύ κοινό και αν υπάρχουν διαφορές με την περιβόητη Μυρσίνη Σεβαστού.

«Όταν διάβασα την περιγραφή αυτού του χαρακτήρα είπα ότι αυτή η γυναίκα να έχει μόνιμα τα μαλλιά της πιασμένα και ο βηματισμός της είναι στακάτος όπως η ομιλία της.

Προσπάθησα να κατακτήσω έναν διαφορετικό τρόπο ομιλίας που δεν έχει κανένα χάδι. Και το βλέμμα της! Με βλέπω καμία φορά στην τηλεόραση και γελάω με τον εαυτό μου γιατί νιώθω ότι κάνω κάτι πολύ μακριά από αυτό που μου είπε και μου αρέσει. Αυτή η ηρωίδα μου έδωσε αυτή τη δυνατότητα φέτος. Νομίζω ότι η Μυρσίνη θα την έβλεπε και θα την έφτυνε.

Η Μυρσίνη μιλά στην κόρη της με γαλλικά ποιήματα ενώ η Δόμνα με την καρδιά και τα μάτια. Η Δόμνα τα κάνει όλα στα ίσια και βαράει μπουνιές στα μαχαίρια, όπου βρει.

Η Δόμνα είναι ο βράχος που τον χτυπούν τα κύματα συνεχώς, έχει μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της και ο άντρας της είναι στα καράβια για χρόνια.

Η Ηλέκτρα είναι βιασμένη, έχει παιδί που είναι προϊόν βιασμού. Το έχει μέσα της κρυμμένο και ανομολόγητο και η αδελφή της δεν την πιστεύει.

Φταίει ο έρωτας που μας κάνει τυφλούς! Φτάνουμε στο σημείο να λέει η αδελφή της ότι ήθελε και το έκανε.

Κάτι που το ακούμε συνεχώς και αυτή είναι η απάντηση γιατί δεν πηγαίνουν αμέσως να το πουν τα άτομα που έχουν υποστεί κακοποίηση».

Τι θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα (15/1) στις 19:10;

Το 1973 ξεκινά με την επιβεβαίωση δυο θανάτων: της Πόπης και της Ντίνας, της αδερφής του Παύλου. Ο Χάρης κρατά μυστικό το θάνατο της Πόπης, για να παγιδεύσει το δολοφόνο της. Ο Παύλος, απαρηγόρητος. Η Ηλέκτρα προφασίζεται πως πάει στη Μάρω για να μπορέσει να τον συναντήσει. Το πρωί της Πρωτοχρονιάς ο Σωτήρης παγιδεύει την Ηλέκτρα. Πώς θα του ξεφύγει; Ο Βρεττός εντάσσει τον Κωνσταντή στο σχέδιο εκδίκησής του για τον Σεραφεντίνογλου. Ο Χάρης αντιλαμβάνεται το λόγο που ο δολοφόνος έβαλε φωτιά στο πτώμα της Πόπης και πιθανολογεί ότι θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος. Ο Νικόλας, όντως, πηγαίνει στο δάσος. Οι δύο άντρες κινούνται ταυτόχρονα προς το ίδιο σημείο.

Διαβάστε επίσης

Ηλέκτρα – Twitter: «Τι σίχαμα που είσαι ρε Νικόλα! Η παρέα μαζί σου είναι σκέτη καραμπόλα»