Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει το επόμενο βήμα»
Τηλεόραση

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει το επόμενο βήμα»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον σύντροφό μου έχουμε κάνει το επόμενο βήμα»

Φανερά ανανεωμένη μίλησε στις κάμερες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύντροφο της και την συμβίωση τους...

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα του Happy day για τον σύντροφό της, για μια δεύτερη πρόταση γάμου και τη συμβίωσή τους.

«Βαριόμουν να στολίσω τα προηγούμενα χρόνια, πολλή σκόνη και καθάρισμα. Φέτος ήρθαν όλοι οι φίλοι μου και με βοηθήσανε. Μένω μόνη μου, όχι με τον σύντροφό μου. Το επόμενο βήμα με τον σύντροφό μου το έχουμε κάνει. Το έχουμε φέρει πίσω, το έχουμε πάει και το έχουμε φέρει. Λέμε διάφορα, γνωριζόμαστε τόσο πολλά χρόνια, όλα γίνονται φυσικά».

«Δεν έχει κλείσει για εμένα ο γάμος, μια χαρά θα παντρευόμουν. Ο σύντροφός μου είναι πιο παραδοσιακός από εμένα όποτε φαντάζομαι θα παντρευόταν. Θα δεχόμουν και μια δεύτερη, τρίτη, και τέταρτη πρόταση γάμου, θα δεχτώ πάρα πολλές στη ζωή μου, και ποτέ δεν ξέρεις από ποιον. Τη δίνουμε την Ηλιάνα».

«Γενικά εγώ θέλω να είμαι στο σπιτάκι μου γιατί θέλω να είμαι κάπως συγκεκριμένα. Ξύπνησα σήμερα το πρωί πεντέμισι η ώρα και έπρεπε για να φύγω το σπίτι να είναι καθαρό. Δεν είναι ακατάστατος ο σύντροφός μου, όταν ήμασταν παντρεμένοι μέναμε σε άλλη ήπειρο».

Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις:

Στην συνέχεια του βίντεο η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τις δηλώσεις της Ηλιάνας αποκαλύπτοντας:
«Αρχικά νομίζω ότι ήταν για τα χαρτιά τους και ήταν μαζί αγαπημένοι αλλά μετά αυτός γύρισε Ελλάδα, εκείνη έμεινε. Έτσι κάπως απομακρύνθηκαν. Είχανε πάρει και διαζύγιο…».
Δείτε το απόσπασμα από τον σχολιασμό: